O macara s-a prăbușit peste o mașină în București! O persoană este în stare gravă. Reacția primarului Tudorache. UPDATE

O macara s-a prăbușit peste o mașină în București! O persoană este în stare gravă. Reacția primarului Tudorache. UPDATE
O macara a căzut peste o mașină în București *foto: Digi24.ro

Caz teribil pentru pompierii bucureșteni, care au fost chemați să intervină sâmbătă pe strada Matei Millo din Capitală, după ce brațul unei macarale s-a prăbușit peste o mașină aflată în mers și în care se aflau patru persoane. Pompierii au intervenit de urgență pentru a salva un bărbat care rămăsese blocat în autovehicul.


UPDATE, ora 12:30 Primarul Dragoș Tudorache a ajuns la fața locului, unde a oferit o primă reacție. Acesta susține că „Primăria Capitalei ne va pune la dispoziție toate actele și eu le voi pune la dispoziție presei. Avea autorizație de demolare, dar nu am apucat să vedem ce urma să se construiască. Șoferul este la spital, acum un coleg care este acolo. Toți cei patru sunt din București. Da, în mod normal se fac verificări la un astfel de șantier. Cu siguranță au fost făcute verificări (n.r. pe acest șantier), pentru că au fost ceva reclamații. Dar aici a fost o problemă tehnică, de asigurare a unei macarale. Norocul, dacă putem spune așa ceva, este că macaraua a căzut mai întâi pe un buldozer și a atenuat din impact”, a spus Dragoș Tudorache, primarul Sectorului 1, la Digi 24.


UPDATE, ora 11:45  Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a precizat într-o intervenție telefonică la Digi24 că este vorba despre patru persoane rănite, dintre care una în stare gravă.


O macara s-a prăbușit peste o mașină în București

Potrivit ISU București – Ilfov, accidentul s-a produs după ce brațul unei macarale s-a prăbușit peste o mașină. „Brațul unei macarale s-a prăbușit peste un autoturism în care se aflau trei persoane. Două dintre acestea au ieșit din mașină după impact, a treia este încarcerată (bărbat)”, anunță ISU București – Ilfov. Vezi video aici

Echipe de pompieri acționează la fața locului și a fost trimis în sprijin și Detașamentul Special de Salvatori. Interesant este că vremea sâmbătă a fost bună în București și nu s-a înregistrat niciun fenomen meteo notabil.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×