Judecătoarea care a retrocedat un sat întreg cu acte false este liberă! A făcut 3 luni de detenţie din pedeapsa de 7 ani!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
23/01/2018, 17:48
Judecătoarea care a retrocedat un sat întreg cu acte false este liberă! A făcut 3 luni de detenţie din pedeapsa de 7 ani!

Celebra judecătoare care a intrat în atenţia publicului, după ce a retrocedat ilegal o localitate întreagă din Arad a fost eliberată din închisoare după numai trei luni, deşi a fost condamnată la 7 ani de detenţie.

Oamenii din localitatea Nădaş au trăit cu teama că, în orice moment, pot fi alungaţi din casele lor şi aveau motive întemeiate! Judecătoarea Floriţa Boloş a retrocedat tot satul unor falşi moştenitori! A făcut totul cu bună ştiinţă, în schimbul unei mite consistente, potrivit România TV.

O judecătoare a făcut doar 3 luni de detenţie din pedeapsa de 7 ani!

Unii dintre localnici s-au trezit chiar evacuaţi din cauza deciziilor date de judecătoare. Judecătoarea din Ineu a fost prinsă în flagrant luând mită şi a fost condamnată definitiv la 7 ani de închisoare pentru abuz în serviciu, fals intelectual, fals material şi instigare la fals.

După doar trei luni, judecătoarea este din nou un om liber. Asta după ce a fost eliberată condiţionat pentru comportament exemplar după gratii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×