SEXY handbalista s-a LĂSAT pentru iubitul de 61 de ani!

Constantin Radu   
în Reality show
20/10/2013, 12:48
SEXY handbalista s-a LĂSAT pentru iubitul de 61 de ani! GALERIE FOTO

Adina Meirosu a renunţat în vară la sportul de performanţă, după ce Oltchim Rîmnicu Vîlcea a fost desfiinţat. Sportiva nu a sărăcit, ba din contră. Frumoasa handbalistă s-a angajat la combinatul Chempro Chemicals, ca director de marketing, deţinută de nimeni altul decît fiul lui Constantin Roibu, Alexandru. Constantin Roibu este fostul preşedinte al clubului Oltchim şi conducător al combinatului de la Vîlcea. Noua mutare pare să oficializeze şi mai mult relaţia dintre cei doi, mai ales că atît Roibu, cît şi Adina s-au despărţit de foştii parteneri, anunţă wowbiz.ro.

Lăsată pentru o altă handbalistă

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cea considerată multă vreme cea mai sexy handbalistă din România s-a văzut înşelată de propriul soţ. Ovidiu Fiera a divorţat de jucătoarea de la Oltchim pentru a se cupla cu o colegă de-a ei, rusoaica Ekaterina Vetkova! Nici handbalista nu pare uşă de biserică, mai ales că relaţia ei cu Constantin Roibu a fost vehiculată imediat de divorţul a fost oficializat.

Meirosu_idila

 

Închide ×