O fostă profesoară a fost ucisă cu bestialitate în timpul unui jaf

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
23/06/2015, 09:14
O fostă profesoară a fost ucisă cu bestialitate în timpul unui jaf

Crimă oribilă în judeţul Iaşi. O fostă profesoară de 80 de ani a fost ucisă cu bestialitate în propria casă. Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia a fost jefuită. Întreaga casă era răvăşită.

Profesora pensionară a fost găsită fără suflare, într-o baltă de sânge, de către o vecină care venise în vizită. Avea lovituri pe tot corpul. Speriată, femeia a alertat imediat poliţia, potrivit  BZI.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

DECIZIE ŞOC LUATĂ DE PRODANCA! 

Bătrâna de 80 de ani locuia singură la Cotnari, acolo unde toată viaţa aproape a fost profesoară de limba română. Crima oribilă s-a întâmplat cel mai probabil în toiul nopţii, dar nimeni nu a auzit nimic.

TRAGEDIA S-A PRODUS! CÎNTĂREŢUL A MURIT! MEDICII NU L-AU MAI PUTUT SALVA! A FĂCUT INFARCT! 

Toată casa femeii era răvăşită, astfel că anchetatorii cred că bătrâna a fost jefuită. Ca o ironie a sorţii, de când i-a murit soţul, profesoara trăia cu teama că va fi prădată de hoţi. Oamenii din localitate sunt înspăimântaţi de cele întâmplate.

Ei nu-şi amintesc să mai fi fost vreo crimă în zonă. Anchetatorii au deja un cerc de suspecţi şi îl caută pe criminal.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! VIDEO + FOTO! VEZI CUM SE RELAXEAZĂ ÎN AREST!

ULTIMA ORĂ! ŞTIREA MOMENTULUI DESPRE GABRIEL COTABIŢĂ! 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×