O femeie și-a anulat nunta, după ce logodnicul ei a furat din banii pentru eveniment

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/10/2019, 14:29
O femeie și-a anulat nunta, după ce logodnicul ei a furat din banii pentru eveniment
O femeie și-a anulat nunta după ce a aflat că logodnicul ei a fugit cu banii pentru eveniment. Sursa foto: avantaje.ro

Rossana Thomas este o tânără de 25 de ani care urma să ajungă în fața altarului, dar planurile sale s-au dus pe apa sâmbetei când a aflat detalii importante despre logodnicului ei. Femeia s-a împrumutat la banca pentru a face nunta perfectă și avea toate detaliile puse la punct, dar o veste avea să-i năruiască visele.

Care este motivul pentru care Rossana Thomas și-a anulat nunta

Rossana Thomas și logodnicul ei s-au cunoscut pe o rețea de socializare, s-au îndrăgostit nebunește, iar după câteva săptămâni au luat decizia să se căsătoreacsă. Femeia credea că și-a întâlnit sufletul pereche, a făcut planurile pentru nunta perfectă, și-a cumpărat rochia de mireasă, dar nu s-a gândit nicio secundă la ce avea să urmeze. Cu doar câteva zile înainte de marele eveniment viitoarea mireasă a fost sunată de fotograf care i-a distrus orice urmă de fericire.

Tânăra din Wales, Marea Britanie, a aflat că bărbatul de care se îndrăgostise nu a achitat fotograful, iar acesta s-a văzut nevoit să anuleze programarea. Se pare că logodnicul ei, Gavin Hall, i-a arătat o chitanță falsă. „Știam sigur că Gavin se ocupase de plată. Îmi arătase o chitanță, dar am aflat ulterior că fusese falsificată de el”, a povestit Rossana pentru publicația The Sun Online.

Femeia a rămas cu o datorie de 10.000 de euro
O tânără din Marea Britanie și-a anulat nunta după ce logodnicul ei a plecat cu o parte din bani. Sursa foto: thesun.co.uk

Tânăra a fost nevoită să-și vândă rochia de mireasă ca să achite o parte din datorii

Ulterior, Rossana a aflat că nici restaurantul unde credea că iubitul ei dăduse 7.000 de euro nu fusese achitat. Femeia s-a văzut nevoită să anuleze nunta și s-a despărțit de bărbatul care i-a furat o parte din banii pentru eveniment.

Pentru a putea achita împrumutul pe care îl făcuse la bancă tânără a fost nevoită să scoată la vânzare rochia de mireasă și celelalte bunuri pe care le cumpărase pentru cununia religioasă. Femeia spune că cei doi copii au motivat-o să meargă mai departe și că a fost „cea mai importantă lecție de viață ce mi s-a dat până acum”.

Tânăra este mama a doi copii
Rossana Thomas și-a vândut rochia de mireasă ca să achite o parte din datorii. Sursa foto: thesun.co.uk

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×