O femeie din SUA i-a donat un rinichi șefului său! Cum a răsplătit-o bărbatul pentru că i-a salvat viața

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
13/02/2020, 14:02
O femeie din SUA i-a donat un rinichi șefului său! Cum a răsplătit-o bărbatul pentru că i-a salvat viața
Această femeie și-a donat propriul rinichi pentru a-i salva viața prietenului său. Sursa foto: cnn.com

Se spune că o prietenie puternică, bazată pe sinceritate, poate să depășească orice obstacole. Ei bine, povestea acestei femei din Statele Unite ale Americii ne dezvăluie, dacă mai era nevoie, cât adevăr ascund aceste vorbe din bătrâni.

Acia Williams, originară din California, nu a putut sta deoparte în momentul în care a aflat că una dintre cele mai importante persoane din viața sa, care se întâmplă să-i fie chiar și șef, suferă de o boală gravă și are nevoie urgent de un transplant de rinichi.

O femeie din SUA i-a donat un rinichi șefului său. Gestul superb a impresionat întreaga lume

Fără să-i pese că își poate pune propria viață în pericol, eroina noastră a sărit imediat în ajutorul bărbatului pe care îl cunoștea de mai bine de 20 de ani. Așa se face că acesta a primit o nouă șansă la viață, în momentul în care încetase, pur și simplu să mai spere că poate fi salvat.

Dumnezeu mi-a spus în acel moment că eu sunt donatorul”,a dezvăluit Acia în presa de peste ocean. Și a avut mare dreptate, pentru că testele au indicat o compatibilitate perfectă, astfel că de aici și până la intervenția medicală propriu-zisă a mai fost doar un pas. Totul a decurs fără probleme, așa că acum bărbatul, dependent ani întregi de dializă, zâmbește din nou.

Povestea a ajuns în scurt timp pe rețelele de socializare, sute de mii de oameni din întreaga lume fiind profund impresionați de gestul superb al femeii. De altfel, mesajele venite din partea internauților le-au fost de mare ajutor în timpul recuperării ce a urmat după operația de transplant.

Bărbatul i-a donat un salon de înfrumusețare, în semn de recunoștință pentru că i-a salvat viața

Povestea nu se încheie, însă, aici, pentru că bărbatul a găsit o modalitate inedită prin care să îi mulțumească bunei sale prietene pentru gestul său. Vestea pe care Acia Williams avea să o primească în timp ce se afla pe patul de spital pentru recuperare, avea să-i schimbe viața definitiv.

S-a uitat la mine de pe canapea şi a zis: “OK, pregăteşte-te pentru că îţi voi da salonul”. Iar eu am rămas fără cuvinte”, a declarat femeia. Este vorba chiar despre salonul de înfrumusețare în care aceasta lucra, în calitate de manager.

Este un fel de: “Nu îţi pot mulţumi îndeajuns”. Pentru că tu mi-ai dat viaţa, dar putem începe şi cu tine, să îţi transformi visul în realitate, de a avea propriul salon”, a mai spus donatoarea.

Acum, cei doi se pregătesc pentru marea redeschidere, iar mii de americani și-au anunțat deja prezența pe rețelele de socializare, mai ales că salonul va avea un nou patron. Și nu doar atât, pentru că Acia, ajutată de bunul său prieten, vrea ca noua sa afacere să aibă o înfățișare care să o ducă pe culmile succesului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×