O femeie bogată a fost lăsată falită de iubitul ei român cu 37 de ani mai tânăr

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
01/08/2018, 17:26
O femeie bogată a fost lăsată falită de iubitul ei român cu 37 de ani mai tânăr GALERIE FOTO

O femeie bogată a fost lăsată falită de iubitul ei român cu 37 de ani mai tânăr. Cum s-a răzbunat pe el acum?!

O femeie britanică a fost lăsată falită de iubitul ei român cu 37 de ani mai tânăr. Aceasta susține că a fost „o nebună naivă” captivată de tânărul șofer de tir care a lăsat-o fără 500.000 de lire. 

Tânărul Cristian Mihalea susține că banii au fost un cadou din partea ei și că cei doi erau foarte initimi. Însă ea neagă împrumutul și arată că au a avut parte de doar câteva momente de „dragoste”, acelea fiind nesatisfăcătoare, potrivit The Sun.

O femeie bogată a fost lăsată falită de iubitul ei român cu 37 de ani mai tânăr

Christiane cina într-un restaurant exclusiv de la Londra, când a văzut un „chipeș” român care fuma în zonă.

Mergând timidă către Cristian Mihalea, ea i-a cerut un foc pentru a-și aprinde țigara. „Era foarte arătos – dar nu era interesată de el în acel moment”, a spus fosta profesoară de limba franceză.

Aducându-și aminte de întâlnirea lor din 2016, ea a adăugat: „Am făcut schimb de numere de telefon, dar eu plecam din țară, așa că ne-am întâlnit peste ceva timp, în Septembrie. Am început să ne vedem regulat timp de câteva nopți. Nu voiam să devin posesivă”.

Totuși, Christiane susține că bărbatul i-a cerut la scurt timp bani. În timpul relației, care a durat 18 luni, l-a plimbat în vacanțe luxoase în jurul lumii, i-a cumpărat un Porsche Panamera și câteva ceasuri de designer. Ulterior i-a mai dat 160.000 de lire pentru presupusa boală a tatălui său.

O femeie bogată a fost lăsată falită de iubitul ei român cu 37 de ani mai tânăr

„Tot ce avea era o dubiță și nu muncea. Susținea că nu are din ce să-și plătească chiria. I-am dat 700 de lire. Lucrul ciudat este că el nu mi-a spus niciodată unde stă. Am aflat ulterior de la un detectiv privat. Apoi s-a plâns că i s-a stricat BMW-ul și că reparația costă mult.

I-am spus că-i cumpăr o mașină nouă, dar cu o limită – 20.000 de lire, cred. A cumpărat un Porche Panamera la mâna a doua, dar nu mi-a arătat chitanțele. Pe parcursul celor 18 luni, îi puneam constant bani în conturi. El susținea că tatăl lui urma să moară de cancer și avea doar șase luni de trăit, dacă nu era supus unei operații într-un spital din Germania”, mai susține femeia.

„Apoi a anunțat că a găsit un donator. L-am întrebat de câți bani are nevoie și i-am dat 160.000 de lire. Acum cred că mințea. L-am considerat iubitul meu – el mi-a spus că este iubitul meu. Nu mă așteptam să fie altcineva”, arată Christiane.

O femeie bogată a fost lăsată falită de iubitul ei român cu 37 de ani mai tânăr

Femeia îl acuză pe bărbat că a profitat de ea: „Eram liberă. Nu am mai făcut așa ceva până acum. M-a prins. Am fost flatată să am un iubit mai mic cu 37 de ani mai mic. Eram vulnerabilă și el s-a dovedit a fi un oportunist cu inima rece”, arată milionara.

În 2013, Christiane a divorțat de soțul ei, David (75 de ani), șeful unei companii importante. Acum îi este teamă ca fostul ei soț și ful ei să afle de „nebunia” ei. Christiane s-a certat chiar cu fostul ei iubit, despre un articol din presa britanică în care îl arată pe el cheltuind 37.000 de lire pe prostituate.

Ea povestește că experiențele sexuale cu românul au fost limitate, care au lăsat-o „nesatisfăcută”, mințind-o că „nu poate să obțină o erecție”.

O femeie bogată a fost lăsată falită de iubitul ei român cu 37 de ani mai tânăr

„Dormea pe canapea și nu mă îmbrățișa. Pleca după ce ieșeam la restaurant. I-am spus că am nevoie de afecțiune. Mă întrebam de ce mai iese cu mine dacă crede că nu arăt bine”, a adăugat Christiane.

Acum britanica se teme că știe răspunsul. Când se gândea să cumpere o propietate, românul i-a propus o casă din vestul Londrei.

„A spus că a văzut undeva pe internet casa și va rezolva el. Nu fusesem niciodată în acel loc”, a precizat Christiane fără a preciza exact suma de bani transferată către contul lui. Se crede că ar fi vorba de 500.025 de lire, bani pe care i-a pretins înapoi la Înalta curte. „El chiar mi-a luat telefonul din mână pentru a transfera banii în contul lui. A refuzat să aștepte până când venea weekendul și insista că va pierde casa dacă așteaptă.

Ideea era că va locui acolo până când își va putea permite un împrumut de la bancă, să-și cumpere propria casă. Câteva zile mai târziu mi-a spus că a fost vândută casa și că o să mai caute. Atunci am crezut că vrea să mă păcălească. Am sunat la agenția imobiliară și mi-au spus că nu au auzit niciodată de Cristian”, dezvăluie Christiane.

O femeie bogată a fost lăsată falită de iubitul ei român cu 37 de ani mai tânăr

Totul s-a sfârșit în luna decembrie a anului trecut, când el spus că pleacă în Estul Europei. Ea i-a reproșat că nu-l mai vede foarte des și Cristian i-a închis telefonul în nas.

„De atunci am știut că totul s-a sfârșit. M-am simțit rușinată… Uitându-mă înapoi, cred că m-a țintit încă din momentul în care mi-a aprins țigara. (…) Am distrus orice poză cu el”, a conchis femeia.

Pe de altă parte, românul crede că el este victima, acuzând-o pe femeie că a fugit cu un alt bărbat, mai tânăr.

„Am descoperit că se vedea cu alt tip mai tânăr în noiembrie 2017. Am văzut mesaje de dragoste și imagini. Tipul arăta foarte tânăr. Am vorbit despre acest tânăr cu ea și nu pot să-mi aduc aminte exact ce a spus. Am fost, evident, șocat și suprat. Încă sunt supărat”, a spus bărbatul.

O femeie bogată a fost lăsată falită de iubitul ei român cu 37 de ani mai tânăr

În același timp, o acuză pe Christiane de minciună, arătând că nu a fost singurul ei iubit de când a divorțat.

„Mi-a dat cadou jumătate de milion de lire pentru a-mi cumpăra o casă în Brentford Dock, în vestul Londrei, în august 2017. Nu a existat niciun contract între ea și mine. Eram un cuplu de îndrăgostiți. Ne vedeam săptămânal, făceam dragoste. Am fost așa timp de doi ani. Diferența de vârstă nu m-a deranjat, părea normală. Arată foarte bine pentru vârsta ei”, arată românul.

Cristian mai afirmă că după despărițire, ea și-a cerut banii înapoi în săli de judecată, dar nu poate câștiga, pentru că nu există dovezi și contracte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×