Video + foto. Explozie devastatoare în capitala Moldovei! Cel puţin 2 morţi

Tibi Demeter   
in Stiri de ultima ora
20/03/2018, 12:34
Video + foto. Explozie devastatoare în capitala Moldovei! Cel puţin 2 morţi GALERIE FOTO

Două persoane au decedat în urma unei explozii devastatoare produse într-un magazin din Chişinău. Tragicul incident s-a produs la un magazin Jardin, amplasat la interesecţia cu străzile Mateevici cu Armenească.

Drama s-a produs după ce un client care şi-ar fi achiziţionat ţigări a declanşat din greşeala o grenadă pe care o avea asupra lui. Vânzătoarea din magazin şi un bărbat sunt cele două persoane decedate, în timp ce alte două persoane aflate în magazin au fost şi ele rănite.

Martorii au altă variantă

Cei aflaţi în jurul magazinului au declarat că între vânzătoare şi client s-a produs o alteracaţie, iar acest lucru ar putea să fie cauza exploziei. Poliţia din Chişinău efectuează în acest moment cercetări la faţa locului, iar în următoarele ore vor oferi un verdict concret cu privire la explozia care a zguduit cartierul.

 

Ştirea MOMENTULUI

Zilele Bucureștiului 2018! În Piața Constituției îi veți găsi pe Rod Stewart și Gheorghe Zamfir

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.