O elevă de 10 răbufnește la adresa pilelor din Educație! ”Gata! Nu mai tac!”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
04/07/2018, 16:57
O elevă de 10 răbufnește la adresa pilelor din Educație! ”Gata! Nu mai tac!”
Eleva de 10 a rabufnit impotriva pilelor din Educatie

O elevă de 10 a răbufnit, sătulă de pilele din Educație! Clasa a VIII-a a terminat-o cu nota 9,99, însă nu a fost suficient pentru a fi șefă de promoție. Liceul l-a terminat cu 10 pe linie. Nici de data aceasta nu s-a calificat la titlul respectiv, chiar dacă a fost singurul elev de 10 din liceu. Acum este singura elevă din județul Sălaj care a promovat Bacalaureatul cu nota 10, dar și-a promis ceva! Nu mai tace!

”Gata. Azi mi-am făcut o promisiune. Nu mai tac. E momentul cel mai potrivit să spun ceea ce simt. E momentul să clarific câteva lucruri şi să pun punct!”. Așa își începe postarea de pe Facebook Bianca Lucaciu.

Citește și O singură elevă din Galați a luat 10 la Bacalaureat! Zici că este model! 

Citește și Fiica ministrului Educatiei, notă mare la Bac, după un scandal imens! ”Baftă fraierilor, ştim ce pică” 

Eleva de nota 10 a răbufnit la adresa pilelor din Educație. Scuze că am un nume neimportant”

Durerea tinerei are la bază un gest inexplicabil care i-a răpit şansa de a se bucura de rezultatul celor patru ani de muncă neîntreruptă din timpul liceului: deşi a fost singura din liceu care a absolvit toţi cei patru ani cu media 10, în ziua festivităţii de absolvire cineva din conducerea şcolii a mai scos din ”joben” o şefă de promoţie, onoare care, în mod normal, i-ar fi revenit exclusiv Biancăi, cu atât mai mult cu cât cealaltă nouă şefă de promoţie nu avea media de absolvire 10. Era, în schimb, „cine trebuie” – sugerează Bianca. ”Eu eram doar Lucaciu. Şi atât. Fata mamei. Din nou. Scuze că am un nume neimportant”, spune Bianca, citată de adevărul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×