O elevă de 10 răbufnește la adresa pilelor din Educație! ”Gata! Nu mai tac!”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
04/07/2018, 16:57
O elevă de 10 răbufnește la adresa pilelor din Educație! ”Gata! Nu mai tac!”
Eleva de 10 a rabufnit impotriva pilelor din Educatie

O elevă de 10 a răbufnit, sătulă de pilele din Educație! Clasa a VIII-a a terminat-o cu nota 9,99, însă nu a fost suficient pentru a fi șefă de promoție. Liceul l-a terminat cu 10 pe linie. Nici de data aceasta nu s-a calificat la titlul respectiv, chiar dacă a fost singurul elev de 10 din liceu. Acum este singura elevă din județul Sălaj care a promovat Bacalaureatul cu nota 10, dar și-a promis ceva! Nu mai tace!

”Gata. Azi mi-am făcut o promisiune. Nu mai tac. E momentul cel mai potrivit să spun ceea ce simt. E momentul să clarific câteva lucruri şi să pun punct!”. Așa își începe postarea de pe Facebook Bianca Lucaciu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și O singură elevă din Galați a luat 10 la Bacalaureat! Zici că este model! 

Citește și Fiica ministrului Educatiei, notă mare la Bac, după un scandal imens! ”Baftă fraierilor, ştim ce pică” 

Eleva de nota 10 a răbufnit la adresa pilelor din Educație. Scuze că am un nume neimportant”

Durerea tinerei are la bază un gest inexplicabil care i-a răpit şansa de a se bucura de rezultatul celor patru ani de muncă neîntreruptă din timpul liceului: deşi a fost singura din liceu care a absolvit toţi cei patru ani cu media 10, în ziua festivităţii de absolvire cineva din conducerea şcolii a mai scos din ”joben” o şefă de promoţie, onoare care, în mod normal, i-ar fi revenit exclusiv Biancăi, cu atât mai mult cu cât cealaltă nouă şefă de promoţie nu avea media de absolvire 10. Era, în schimb, „cine trebuie” – sugerează Bianca. ”Eu eram doar Lucaciu. Şi atât. Fata mamei. Din nou. Scuze că am un nume neimportant”, spune Bianca, citată de adevărul.ro.

Închide ×