O concurentă de la emisiunea ”The voice” Australia a murit. Natasha Stuart suferea de cancer

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
30/01/2020, 12:23
O concurentă de la emisiunea ”The voice” Australia a murit. Natasha Stuart suferea de cancer
Natasha Stuart, una dintre concurentele de la The Voice Australia a murit la vârsta de 43 de ani din cauza cancerului la sân. Sursa foto: Instagram.com

O nouă tragedie a marcat show-ul „The Voice”. Natasha Stuart a încetat din viață la vârsta de 43 de ani după ce a pierdut lupta cu boala nemiloasă de care suferea. Concurenta din Australia a fost diagnosticată cu cancer la sân în iulie 2018.

Natasha Stuart, o concurentă de la „The Voice” Australia, a murit la vârsta de 43 de ani

Natasha Stuart a devenit cunoscută după ce a participat la ultima ediție a concursului „The Voice” Australia. Concurenta a făcut parte din echipa antrenată de Delta Goodrem, dar o veste tristă a venit din partea familiei. Femeia a murit la vârsta de 43 de ani, miercuri, 29 ianuarie 2020.

Cântăreața a fost diagnosticată cu cancer la sân în iulie 2018, dar a continuat să fie optimistă și să lupte pentru viața sa. Natasha Stuart a făcut 20 de ședințe de chimioterapie, dar din păcate a pierdut lupta cu boala necruțătoare. Vedeta a murit în spitalul St Vincent din Sydney, Australia.

Cântăreața, mesaj de încurajare pentru femeile care suferă de cancer

Concurenta show-ului „The Voice” Australia le-a încurajat pe femei să se prezinte la medic imediat cum observă schimbări neobișnuite la nivelul organismului. Natasha Stuart și-a dorit să fie un exemplu pentru femeile care suferă de cancer la sân și a luptat pentru viața sa.

„Nu vă gândiți nicio secundă să nu mergeți la medic, chiar dacă este ceva de care vă este teamă. Vreau să fiu un exemplu că poți să fii puternic, să-ți trăiești viața și să mergi mai departe indiferent ce se întâmplă”, a mărturisit vedeta într-un interviu acordat anul trecut pentru 9Now, relatează dailymail.co.uk.

„Dacă ceva este în neregulă nu te culca pe o ureche și mergi la medic chiar a doua zi. Acesta este unul dintre motivele pentru care mă aflu astăzi aici”, a mai adăugat Natasha referindu-se la momentul în care a aflat că suferă de cancer la sân.

Natasha Stuart, copilărie grea din cauza cancerului. Și-a pierdut mama când avea 14 ani

De asemenea, concurenta a mai declarat că își dorește ca lumea să se asigure că are o stare de sănătate bună și să fie asertivă când vine vorba de propriile corpuri și propria stare de sănătate. Natasha a fost o luptătoare pentru că din păcate mama sa a murit tot din cauza acestei boli când ea avea numai 14 ani.

„Mama mea a murit de cancer la sân când aveam doar 14 ani. Acesta a fost motivul pentru care am fost așa de vigilentă când am aflat de nodul chiar dacă inițial am crezut că nu este nimic grav. 

Tatăl meu a fost prezent la fiecare tratament de chimioterapie al mamei mele și a stat în fiecare zi la spital. Dar a fost incredibil de greu pentru el, iar unul dintre cele mai grele lucruri pentru mine a fost să-l văd pe tata trecând prin acest tratament cu cea mai importantă femeie din viața lui”, a încheiat regretata concurentă.

Tragediile se țin lanț pentru concurenții show-ului „The Voice”

Din nefericire, Natasha Stuart nu este singura concurentă din emisiunea „The Voice” care și-a pierdut viața într-un mod tragic. Cântăreaţa americană cu origini româneşti Christina Grimmie (22 de ani) a fost împușcată în anul 2016 în timp ce semna autografe după un concert susținut în Orlando, Florida.

După moartea cântăreței și pianiste americane o nouă tragedie a lovit Statele Unite ale Americii. Un alt concurent care a luat parte la emisiunea „The Voice US” artistul Alejandro ”Jano” Fuentes a fost împușcat în cap chiar în ziua în care împlinea 45 de ani. Concurentul a murit pe stradă, în Chicago, iar atacatorul este un posibil hoț de mașini.

 

 


 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×