O cîntăreaţă din România, record de vizualizări pe Youtube. I-a depăşit pe Madonna, Pharell şi Kanye West

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/08/2016, 19:18
O cîntăreaţă din România, record de vizualizări pe Youtube. I-a depăşit pe Madonna, Pharell şi Kanye West

NNA a stabilit de curând un nou record: numărul de vizualizări de pe YouTube depăşeşte 2 miliarde. Astfel că INNA e pe locul 63 la categoria artişti, devansând nume importante ale industriei muzicale internaţionale: Justin Timberlake, Madonna, Sean Paul, will.i.am, Pharell Williams, Kanye West, Ricky Martin, Red Hot Chili Peppers, Christina Aguilera, Lil Wayne, Macklemore & Lewis, Mark Ronson, Iggy Azalea, Martin Garrix.

În plus, pe canalul de YouTube al artistei, INNA are peste 2 milioane de abonaţi, un nou record şi peste 1,2 miliarde de vizualizări. Pe Facebook, are peste 12 milioane de fani (mai mulţi decât numărul de utilizatori de Facebook din România), pe Twitter peste 1,1 milioane de urmăritori şi 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram.

Cei care intră pe canalul de YouTube INNA pot găsi conţinut exclusiv: filmări de pe scenele lumii, unde artista susţine concerte, imagini backstage de la şedinţe foto, filmări, viaţa de turneu, sesiuni live, videoclipuri oficiale, proiecte speciale, piese care au devenit hituri la nivel mondial, colaborări cu artişti precum Pitbull, JBalvin, Daddy Yankee.

„Le mulţumesc fanilor mei pentru susţinere, pentru aprecieri. Lor le dedic toate reuşitele mele şi îmi doresc să fie alături de mine în continuare, pentru că ne aşteaptă un drum lung împreună”, a declarat INNA.

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×