O CELEBRĂ cîntăreţă, nuntă de TREI milioane de dolari

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/05/2015, 15:45
O CELEBRĂ cîntăreţă, nuntă de TREI milioane de dolari GALERIE FOTO

După trei mariaje eşuate, Jennifer Lopez (45 de ani) face din nou pasul cel mare. Vedeta se mărită cu dansatorul Casper Smart (28 de ani), iar nunta va costa trei milioane de dolari.

Pregătiri în mare taină pentru cel deal patrulea drum la altar al cântăreţei Jennifer Lopez. Diva se mărită cu dansatorul Casper Smart, mai mic cu 17 ani decât ea, după o relaţie de trei ani, în care s-au tot despărţit şi împăcat. Evenimentul va avea loc în decembrie şi o va costa pe J.Lo trei milioane de dolari.

Deşi nu este la primul măritiş, vedeta vrea să poarte o rochie albă, tip sirenă, care va fi făcută din dantelă. Aceasta va costa 500.000 de dolari şi va fi creată de Zuhair Murad. “Rochia e albă şi spectaculoasă, îi pune în evidenţă silueta şi va purta tradiţionalul voal. Fetiţa ei, Emme, va duce coşul cu flori, iar Max va ţine verighetele”, a dezvăluit o cunoştinţă a viitorilor însurăţei.

Aceeaşi sursă a fost rezervată însă în privinţa devoalării locului unde J.Lo se va căsători, dând două variante: Hawaii sau Puerto Rico, de teamă ca paparazzii să nu-i strice nunta: “Este un complex de cinci stele dintr-o staţiune exotică, din Hawaii sau Puerto Rico, nu spun mai mult”.

La ceremonie se anunţă vedete de primă mână: actriţa Leah Rimini, Pitbull, Eva Longoria, Ryan Seacrest, Cameron Diaz şi soţul ei, Benji Madden, dar şi Victoria şi David Beckham.

Pasională şi veşnic îndrăgostită, J.Lo a bifat trei căsnicii până acum: cu Ojani Noa (1997-1998), cu dansatorul Cris Judd (2001-2002) şi cu Marc Anthony (2004-2007), cu care are doi copii, gemenii Max şi Emme (7 ani).

sursa: libertatea.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×