Ultimă oră! O super VEDETĂ de la noi SUFERĂ!Despărţire şoc de iubit

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/05/2015, 00:02
Ultimă oră! O super VEDETĂ de la noi SUFERĂ!Despărţire şoc de iubit GALERIE FOTO

Dincolo de aparenţe, Andreea Bălan suferă din nou. După un an de făcut naveta peste Ocean, solista a luat o decizie drastică şi s-a despărţit de Michael. Timpul scurs i-a fost de ajuns ca să-i cunoască secretele, aşa că i-a dat papucii acestuia după ultima vizită în SUA. VEZI IN GALERIE FOTO SUS CLICK PE POZE PENTRU CELE MAI FIERBINTI IMAGINI CU CEI DOI, DE AZI, FOSTI AMOREZI

Sătulă de minciunile devoalate ale americanului cu care s-a cuplat mai mult din dorinţa de răzbunare pe Keo, Andreea şi-a dat seama, pe parcursul idilei, că alegerea ei sentimentală nu este una de viitor. “M-am grăbit, era prea devreme să mă implic într-o relaţie”, le-a recunoscut Andreea apropiaţilor, conform libertatea.ro.

VIDEO + FOTO SOC!!! FATA LUI MEME STOICA, BETIE CRUNTA AZI NOAPTE!!! A VOMITAT SI A CAZUT INCONSTIENTA!!! IMAGINI ABSOLUT RUSINOASE CU TEODORA

Cele mai multe lucruri despre Michael le-a aflat din presă, din declaraţiile fostelor cunoştinţe ale tânărului, fapt ce a dezamăgit- o teribil: că are o fetiţă pe care a abandonat-o în grija mamei sale şi căreia nu i-a plătit, de doi ani, o pensie alimentară medie, de circa 100 dolari pe lună, că ar fi fost întreţinut în tot acest timp de Janna Marie, fosta lui iubită, care l-a şi dat în judecată, că afacerile acestuia nu sunt tocmai… afaceri. Una peste alta, nici Michael nu e o partidă!

INNA, ACCIDENT GROAZNIC!!! A LESINAT!!! ANUNTUL CARE A INGROZIT LUMEA SHOWBIZZULUI

Ea a pus punct

Mai matură ca niciodată, Andreea (30 de ani), care conduce singură un business prosper şi care, tot ce a realizat, a realizat prin propriile puteri, a hotărât să-şi facă ordine în viaţă. Momentan nu se gândeşte să intre într-o altă relaţie, dar când o va face, alesul va trebui să o convingă (mai ales că a traversat două relaţii eşuate lamentabil) că este un tip responsabil.

FOTO / ANDREEA BALAN, SURPRINSA SARUNTANDU-SE PASIONAL CU UN ALT BARBAT!!!

Pe barba ei, pe banii ei

Andreea l-a cunoscut pe Michael în iunie, anul trecut, la New York, unde a plecat în vacanţă, afectată de despărţirea de Keo, survenită după opt ani de amor. Dacă la început a privit rezervată relaţia, după un weekend romantic la Paris, a ajuns să facă eforturi supraomeneşti, călătorind în cursul săptămânii (căci în weekenduri avea concerte) în State, de dragul americanului.

Tot pe banii ei, l-a adus pe Michael în România şi i-a arătat-o în toate punctele cardinale, l-a plimbat în vacanţe costisitoare peste tot în lume, până a realizat că toate planurile lui profesionale sunt apă de ploaie şi, cel mai probabil, va ajunge să-l întreţină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×