ŞOC total în showbiz! O celebră asistentă TV, RĂPITĂ!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/03/2015, 10:17
ŞOC total în showbiz! O celebră asistentă TV, RĂPITĂ! GALERIE FOTO

Mai ceva ca-n filmele cu gangsteri americani! O bruneta celebra a fost „rapita” de un clan mafiot, iar negociatorii i-au transmis deja fostului iubit al acesteia ca rascumpararea este una mai mult decat costisitoare.

In urma cu doi ani, Leo de la Strehaia si Renata s-au despartit, iar bruneta s-a cuplat cu un om de afaceri turc, Yussuf. La momentul respectiv, un prieten comun din anturajul celor doi barbati din vita Renatei i-a spus „printului tiganilor” ca o va convinge pe bruneta sa se reintoarca la el, insa doar daca ii ofera suma de 50.000 de euro.

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂĂĂĂ în dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

Atunci, Leo nu s-a aratat prea incantat de idee si sustine ca a sunat-o imediat pe mama fostei iubite. Dana Gheorghe a venit imediat cu o idee: i-a spus lui Leo ca ea va reusi sa o convinga pe Renata, dar ca trebuie sa-i achite suma de 30.000 de euro. Barbatul sustine ca a acceptat targul cu soacra lui, insa nu l-a ajutat prea mult. De curand, cei doi s-au despartit, iar de aceasta data pare ca definitiv.

SOC!!! CE VEDETA SI-A PRINS NEVASTA IN PAT CU COLEGUL DE ECHIPA!!! ERA NASUL LOR DE CUNUNIE!!!

I-au cerut 200.000 de euro

Cu toate ca nu mai are o relatie cu Renata si ca si-a refacut viata sentimentala alaturi de o tanara pe nume Madalina, „printul tiganilor” nu pare sa fi incheiat socotelile cu asistenta TV. Barbatul sustine ba ca nu mai vrea sa auda de ea, ba ca o vrea inapoi, incat lumea este de parere ca o are in continuare la suflet. Se pare ca de aceasta parere sunt si cativa membrii ai clanului Caranilor.

MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!!! MIHĂIŢĂ NEŞU S-A RIDICAT ÎN PICIOARE DIN SCAUNUL CU ROTILE!!! VEZI FOTO INCREDIBIL!!

Dupa ce au aflat ca Leo este in continuare indragostit de Renata l-au chemat la negocieri, transmitandu-i ca il vor ajuta sa se insoare cu fosta asistenta TV, dar cu o conditie: daca acesta accepta sa scoata din buzunar suma de 200.000 de euro. Conform zvonurilor, de cateva luni, Renata a ajuns in anturajul membrilor clanului Caranilor, iar acestia au grija ca brunetei sa ii mearga bine.

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care „Zana” le vrea DISPĂRUTE!

Tot acestia i-au pus la dispozitie unul dintre avocatii care ii reprezinta pe ei pentru a putea scapa de contractul pe care il are cu trustul Intact: „Da. Am fost sunat sa vin la negocieri. Sa platesc 200.000 de euro pentru a fi din nou cu Renata. Cum sa platesc banii astia, cand ea vrea sa-mi dea mie ordin de restrictie sa nu mai mai apropii de ea? Pai ce, de cand ne-am despartit, m-am mai apropiat de ea? Nu am mai cautat-o. De cate ori am vazut-o pe undeva, la cafenele, nici macar nu am intrat dupa ea”, a spus Leo.

DRAMA!!! A MURIT!! TRAGEDIE URIASA LA HOLLYWOOD!!! JULIA ROBERTS….

sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×