O celebră actriţă divorţează pentru a treia oară

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/04/2016, 21:07
O celebră actriţă divorţează pentru a treia oară

Actriţa americană Drew Barrymore s-a despărţit de soţul ei, Will Kopelman, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat aproape patru ani, şi se îndreaptă spre cel de-al treilea divorţ, afirmă mai multe publicaţii americane, citate de  dcnews.ro.

Mai multe publicaţii şi site-uri americane, citând surse din anturajul cuplului, au anunţat, vineri, că Drew Barrymore şi Will Copelman s-au despărţit şi intenţionează să divorţeze în 2016.

”Au avut câteva probleme în căsnicie, dar au rămas apropiaţi, de dragul copiilor lor”, a dezvăluit o sursă, citată de New York Post.

Drew Barrymore şi Will Copelman şi-au început relaţia în februarie 2011 şi s-au căsătorit în California, în iunie 2012. Ei au împreună două fiice – Olive, în vârstă de trei ani, şi Frankie, în vârstă de aproape doi ani.

Într-un interviu acordat revistei Us Weekly, în noiembrie 2015, actriţa americană, în vârstă de 41 de ani, spunea că succesul căsniciei sale constă în ”arta compromisului”.

Despărţirea cuplului nu a fost deocamdată confirmată oficial de agentul de presă al artistei.

Acesta a fost cel de-al treilea mariaj al actriţei Drew Barrymore. Ea a mai fost căsătorită cu Jeremy Thomas, timp de patru săptămâni, în 1994, şi cu actorul Tom Green, din iulie 2001 până în octombrie 2002.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×