O celebră actriţă, anunţ de ultimă oră: „Facem nunta în această vară”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/04/2015, 17:57
O celebră actriţă, anunţ de ultimă oră: „Facem nunta în această vară” GALERIE FOTO

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi sunt impreuna de cativa ani, insa niciodata nu au fost implicati in scandaluri cu iz de amantlac si si-au spalat mereu rufele in familie. In noiembrie s-au logodit, iar in aceasta vara vor spune “Da”!

Adela Popescu si Radu Valcan se pregatesc de nunta. Cei doi actori nu vor ca acest eveniment din viata lor sa aiba loc in Capitala. Vor sa faca o nunta discreta, departe de ochii curiosilor, si chiar s-au gandit sa o organizeze in Susani, orasul natal al Adelei.

“Vrem sa facem nunta in aceasta vara, dar ne cam incomodeaza Posturile. Si cand nu e post, nu prea putem noi, ca suntem implicati in diverse proiecte. Inca nu am gasit o data. Nunta va fi discreta, ca noi. Nu vrem sa facem tam-tam, de aceea nici nu optam pentru Bucuresti. In tara o vom face, probabil pe la munte. Initial, ne-am gandit sa facem la Susani, dar am constatat ca, fiind oras micut, nu avem unde sa cazam invitatii. Asa ca a trebuit sa ne reorientam. Si la nasi trebuie sa ne decidem pentru ca avem multi prieteni de familie care vor sa ne cunune. Cert este ca nu vrem sa mai amanam evenimentul, daca ne-am pus in gand ca vom face vara asta nunta, vrem sa si reusim”, i-a spus Adela Popescu unei prietene.

sursa: wowbiz.ro

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×