O cântăreaţă de muzică populară a murit! Totul ar fi pornit de la o răceală!

Ionuţ Cataramă   
in Stiri de ultima ora
13/03/2018, 18:07
O cântăreaţă de muzică populară a murit! Totul ar fi pornit de la o răceală!

Fiica ei, rudele, dar si multi colegi de breasla au fost socati cand au aflat aceasta veste cumplita.

Silvana Riciu a postat un mesaj pe contul ei de socializare in care lasa de inteles ca femeia ar fi fost racita. “Doamne, cat de repede se duc oamenii… Astazi suntem, maine murim. Nici nu-mi vine sa cred ca nu mai este printre noi Cristina Fulgusin Mateias.

O veste trista care m-a luat pe neasteptate. Cine se gandeste ca o raceala, o gripa se poate complica intr-atat incat sa mori din ea? Dar uite ca se intampla… Noi doua am colaborat foarte bine in trecut in cadrul emisiunilor mele de folclor.

Drum lin printre ingeri! Sa aiba bunul Dumnezeu grija de sufletul tau acolo sus!”, e mesajul postat de artista de muzica populara!

Cristina Fulgusin Mateias a murit la doar 51 de ani.

Sursă: www.ştirilekanald.ro

Ştirea MOMENTULUI

Rezultate loto 6 din 49, duminică, 19 august 2018. Iată numerele câștigătoare!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.