O cântăreaţă de la Pussycat Dolls rupe tăcerea. ” Era o reţea de prostituţie”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
17/10/2017, 12:10
O cântăreaţă de la Pussycat Dolls rupe tăcerea. ” Era o reţea de prostituţie” GALERIE FOTO

Kaya Jones, care in perioada 2003 – 2005 a facut parte din trupa Pussycat Dolls, sustine ca atata vreme cat a fost in acest grup a fost o victima, la fel si colegele sale, toate fiind folosite ca prostituate, de pe urma lor fondatorul castigand bani grei.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Intr-o serie de mesaje postate pe Twitter, aceasta a scris: „Adevarul meu. Nu eram intr-o trupa de fete. Era o retea de prostitutie. A, si se intampla ca noi sa cantam si sa fim faimoase”. Asta, in timp ce altii faceau bani de pe urma lor, mai afirma Jones, conform The Independent.

„De ce nu am raportat nimanui? Pentru ca toate eram abuzate. Personal am fost avertizata ca daca voi spune ceva… voi sfarsi moarta sau fara cariera (muzicala – n.red.) „, mai povesteste cantareata.

Fondatorul trupei, Robin Antin, sustine ca acuzatiile care i se aduc sunt „minciuni dezgustatoare, ridicole”.

Jones a facut parte din Pussycat Dolls, fondata in 1995, timp de doi ani. Dupa plecarea ei, trupa a mai rezistat inca cinci ani, dupa care s-a destramat in 2010.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×