O britanică susţine că a fost concediată după doar cinci minute pentru că arăta prea bine

Ionuţ Cataramă   
în Monden
20/02/2017, 16:55
O britanică susţine că a fost concediată după doar cinci minute pentru că arăta prea bine GALERIE FOTO

O britanică susţine că a fost concediată după nici cinci minute de la noul loc de muncă, deoarece arăta prea bine, relatează Daily Mail. Tânăra în vârstă de 24 de ani acuză de acest lucru o firmă de producţii TV.

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO            

Emma Hulse susţine că se afla de doar cinci minute la noul loc de muncă, atunci când şeful ei i-a dat mesaj să-i spună că nu mai au nevoie de serviciile ei. Tânăra spune că a apoi a discutat cu şeful ei, care a întrebat-o dacă aceasta este şi model.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

“Am fost dezamăgită când au fost trimisă acasă. Nu ştiam ce să fac. Poate că sunt angajaţi oameni care au un aspect fad, iar eu le atrăgeam atenţia colegilor”, a declarat tânăra.

Ea susţine că nu era îmbrăcată indecent, ci avea un tribou şi pantaloni. Mai mult, tânăra afirmă că ulterior şeful ei i-a sugerat să iasă în oraş.

Patronul firmei angajatoare are însă o versiune complet diferită. El susţine că tânăra fusese, de fapt, în probe timp de trei luni, iar ei nu au fost mulţumiţi de munca ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×