Vadim s-ar răsuci în mormînt! Uite cine candidează acum din partea PRM, la PRIMĂRIE

Mirela Apostol   
în Hotnews
13/05/2016, 08:34
Vadim s-ar răsuci în mormînt! Uite cine candidează acum din partea PRM, la PRIMĂRIE GALERIE FOTO

O adevărată bombă sexy se află pe lista de candidaţi pentru un loc în Consiliul Local al municipiului Petroşani. Un pictorial incendiar cu ea, care a circulat pe reţelele de socializare, a stârnit interesul votanţilor de sex masculin din oraş, dar în acelaşi timp a ”salvat” organizaţia din care face parte de la desfiinţare.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

Tânăra aspirantă la un fotoliu de consilier local a fost aruncată în bătălia electorală de către liderii PRM Petroşani, care recunosc că alegerea ei nu a fost deloc întâmplătoare. Chiar dacă tânăra ar putea fi judecată de o parte a alegătorilor, mulţi i-ar putea da votul pentru curajul de a arăta cu ce a înzestrat-o ”mama natură”.

Candidata se numeşte Andreea Alina Necoară şi, pe lângă politică, mai este pasionată de sport, respectiv de alpinism, dar este şi o fată modernă fără inhibiţii. Programul său electoral este eclipsat de fotografiile în ipostaze provocatoare, instantanee pe care le are în portofoliul de pe pagina sa de Facebook.

Consiliera sexy a pus umărul serios la creşterea vizibilităţii partidului din care face parte, salvând chiar filiala de la desfiinţare. În urma ”publicităţii” făcute de tânără, organizaţia de partid a primit o serie de cereri de înscriere în partid de la simpatizanţii care vor să fie colegi cu sexy-candidata.

”Cei de la Bucureşti vroiau să ne desfiinţeze, că nu mai avem membri. După ce au apărut fotografiile am primit o mulţime de cereri de înscriere în partid. Colega noastră n-a făcut nimic rău, nu e nimic nemaivăzut. Sper să rămână în partid, să candideze pentru că are susţinerea noastră”, spun liderii PRM Petroşani.

Sursa: Libertatea

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×