A pus arma în cui şi a început să-şi arate formele în reviste! Bărbaţii înnebunesc când o văd

Filon Stan   
în Galerie foto
13/11/2017, 11:55
A pus arma în cui şi a început să-şi arate formele în reviste! Bărbaţii înnebunesc când o văd GALERIE FOTO

A fost în teatre de război, unde a fost nevoită să se lupte corp la corp, iar acum pozează pe prima pagină a celor mai mari reviste de modă din lume, unde îşi arată corpul bine lucrat. Shannon Ihrke, în vârstă de 29 de ani, a uimit pe toată lumea după ce a renunţat la cariera militară pentru modeling, devenind un adevărat star pe Instagram, unde peste 65.000 de persoane îi urmăresc activitatea.  VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Shannon Ihrke, originară din Minnesota, s-a alăturat infanteriei marine a Statelor Unite ale Americii în urmă cu un deceniu, pe când avea doar 19 ani, exercitându-şi pe deplin datorie militară timp de patru ani.  A experimentat pe rând toate greutăţile acestei meserii şi spune că intrarea în armată a fost cea mai bună decizie a vieţii ei, făcând-o să se simtă „mai deşteaptă, mai rapidă şi mai puternică“, scrie dailymail.co.uk.

Blonda focoasă a părăsit armata pentru a-şi arăta formele!

Ca femeie, într-un mediu atât de dur, nu a fost întotdeauna uşor, a recunoscut aceasta. „O femeie din United States Marine Corps trebuie să lucreze de două ori mai mult decât bărbaţii pentru a-şi câştiga statutul de egalitate“, a subliniat tânăra. Mulţi dintre colegii ei bărbaţi credeau iniţial că s-ar putea să nu fie în stare să ţină pasul din punct de vedere fizic, aşa că şi-a stabilit ca obiectiv să le dovedească că greşesc. 

Frumoasa blondină spune că experineţa în infanteria marină a Statelor Unite a ajutat-o în cariera de model: „Oamenii mă iau automat în serios şi ştiu că am o etică profesională. Cât timp am fost în United States Marine Corps m-am simţit ca unul dintre băieţi. Am făcut tot posibilul să mă integrez pentru că nu am dorit să ies în evidenţă doar pentru că sunt femeie. Am vrut să ies în evidenţă ca un militar strălucit. Modellingul mi-a oferit şansa de a mă simţi feminină şi sexy“, a mai spus Shannon Ihrke. 

Shannon a dezvăluit şi cum se menţine în formă: printr-un antrenament intens, cel puţin patru zile pe săptămână. Nu este adepta dietelor pentru că iubeşte prea mult mâncarea. „Alimentele mele preferate sunt coastele de porc, banana foster, placintă de mătase franceză şi nu mă dau în lături de la un Big Mac sau doi. Gătesc foarte mult. Specialităţile mele includ biscuiţii şi sosuri, grătarul de pui, negresele şi ciupercile umplute“, a mai povestit tânăra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×