O barcă cu 20 de copii s-a răsturnat pe Dunăre. Copiii participau la o competiție sportivă

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
20/10/2019, 13:10
O barcă cu 20 de copii s-a răsturnat pe Dunăre. Copiii participau la o competiție sportivă
O barcă în care se aflau 20 de copii s-a răsturnat în timpul unei competiții sportive. Sursa foto: a1.ro

O barcă care participa la competiția sportivă intitulată ”Bărcile Dragon” s-a răsturnat în orașul Orșova din județul Mehedinți. Cei 20 de copii care se aflau în ambarcațiune au scăpat teferi și nevătămați.

20 de copii au căzut din barcă la o competiție sportivă

În timpul unei competiții sportive o barcă în care se aflau 20 de copii s-a răsturnat. Competiția s-a organizat în această după-amiază de duminică, 20 octombrie, în orașul Orșova, pe cursul Dunării. Toți cei 20 de copii au fost salvați din apa rece a Dunării și scoși la mal de echipajele de pompieri care se aflau la fața locului. Doar unul dintre copii, în vârstă de 14 ani, a suferit un atac de panică.

„Două echipaje de pompieri și polițiști de frontieră, cu două ambarcațiuni, au intervenit de urgență pentru salvarea acestora, toți copiii find scoși la mal în siguranță. Un singur copil, în vârstă de 14 ani, a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD”, a declarat ISU Mehedinți, scrie Mediafax.  

Copiii se aflau la o competiție sportivă
Niciun copil nu a fost rănit, doar un copil de 14 a suferit un atac de panică. Sursa foto: adevarul.ro

Copiii care au căzut în Dunăre au scăpat teferi și nevătămați

„Aș dori să încep, prin a vă spune că toți copiii sunt în siguranță. S-a desfășurat în municipiul Orșova, pe fluviul Dunărea, festivalul Bărcile Dragon. În timpul acestui festival, o barcă cu 20 de copii s-a răsturnat, însă pompierii și polițiștii de frontieră prezenți la locul evenimentului, cu două ambarcațiuni, au intervenit de urgență pentru salvarea acestora, toți copiii fiind scoși la mal în siguranță. Un singur copil, în vârstă de 14 ani, a suferit un atac de panică, însă a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD”, a declarat purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mehedinți Raluca Tîrcă, în direct la B1 TV.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×