O tânără din SUA şi-a scos singură ochii! Femeia a fost găsită cu un ochi în mână!

Filon Stan   
în Galerie foto
24/02/2018, 14:58
O tânără din SUA şi-a scos singură ochii! Femeia a fost găsită cu un ochi în mână! GALERIE FOTO

O americancă de doar 20 de ani şi-a scos singură ochii! Femeia se afla sub influenţa unor droguri foarte puternice, care i-au creeat halucinaţii. Cazul lui Kaylee Muthart, din Carolina de Sud, este cu adevărat unul şocant. Femeia în vârstă de 20 de ani, mama unui copil, a rămas oarbă după ce şi-a scos singură ochii pe 6 februarie. Medicii susţin că aceasta se afla într-o stare severă de halucinaţie după ce consumase metamfetamine conmbinate cu alte substanţe, informează thesun.co.uk. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Martorii au povestit că au văzut-o pe victimă mergând pe stradă cu un glob ocular în mână şi că se lupta cu cei care i-au sărit în ajutor. Medicii care au sosit la faţa locului au fost envoiţi să îi administreze un sedativ slab pentru a o putea linişti şi a o duce la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

O americancă şi-a scos singură ochii! 

A fost dusă de urgenţă la spital, însă doctorii nu au putut face nimic pentru a-i reda vederea. Tânăra le-a spus medicilor că atunci când a făcut gestul necugtat a auzit o voce care a îndemnat-o să facă acest lucru pentru a-şi salva sufletul şi a ajunge în rai. Mama lui Kaylee şi-a făcut o nouă misiune din a-i informa pe tineri despre pericolele drogurilor, aşadar merge în şcoli şi licee pentru a relata urmările care le-au avut drogurile asupra propriei fiice.

Familia lui Kaylee a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a-i putea cumpăra lui Kylee un câine însoţitor. „Suntem recunoscători pentru toate mesajele de încurajare pe care le-am primit. Au fost strânse 5.000 de lire sterline dintr-un total de 7.000  pentru a-i acorda o a doua şansă la un viitor normal acestei tinere de 20 de ani”, sunt cuvintele familiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×