O actriţă din „Salvaţi de clopoţel” divorţează după şase luni de mariaj.”Casatoria, un cosmar!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/10/2015, 12:49
O actriţă din „Salvaţi de clopoţel” divorţează după şase luni de mariaj.”Casatoria, un cosmar!” GALERIE FOTO

Actrita Lark Voorhies, cunoscuta mai ales din serialul „Saved by the bell” (Salvati de clopotel), unde a intrat in pielea Lisei Turtle, divorteaza dupa numai sase luni de mariaj. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

Lark Voorhies (41 de ani), care a mai fost casatorita in perioada 1996 – 2004 cu Miguel Coleman, s-a maritat cu Jimmy Green, inginer de sunet, in luna aprilie, in Las Vegas. Cei doi se cunoscusera cu un an inainte pe Facebook, relateaza Mirror.

Dupa ce vestea divortului a ajuns in presa, Green a declarat, conform TMZ, ca „mariajul a fost un cosmar inca de la inceput”, existand mai multe scandaluri, in care a fost implicata inclusiv mama actritei.

La un moment dat, mama actritei chiar a cerut un ordin de restrictie impotriva ginerelui sau, afirmand ca acesta face parte dintr-o banda. Intr-adevar, intr-o vreme Green era cautat de politia din Arizona, dupa ce a amenintat si intimidat un barbat.

Actrita americana a jucat in serialul „Saved by the bell” in perioada 1988 – 1993, fiind recompensata cu mai multe premii pentru talentul sau.

Sursă: www.ziare.com

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×