O actriţă celebră, PĂRĂSITĂ de soţ după 13 ani de căsnicie

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/06/2015, 18:24
O actriţă celebră, PĂRĂSITĂ de soţ după 13 ani de căsnicie GALERIE FOTO

Actriţa Julia Roberts a fost părăsită de soţul ei, cameramanul Danny Moder, care a abandonat domiciliul conjugal din cauza comportamentului instabil al starului, mai ales după moartea mamei sale, scrie vineri ziarul „ABC”, reluând o ştire apărută în revista franceză „Gala”.

Zvonurile referitoare la o criză matrimonială au circulat de mai multă vreme, în urmă cu două luni, revista ‘Star’ susţinând că laureata premiului Oscar în vârstă de 47 de ani era în proces de divorţ, la solicitarea celui cu care este căsătorită din 2002. Tot atunci, s-a vorbit şi despre o depresie de care ar fi fost afectată vedeta după pierderea mamei sale.

Reprezentanţii starului de la Hollywood s-au grăbit să dezmintă la acea dată aceste informaţii, susţinând că ar fi fost difuzate doar pentru a creşte tirajul revistei ‘Star’. Soţii ar fi depăşit problemele cu care se confruntau datorită unei terapii de cuplu, precum şi sprijinului primit din partea unor prieteni printre care actriţa Anne Hathaway şi cineastul George Clooney şi soţia lui, Amal.

Julia Roberts şi Danny Moder s-au cunoscut în anul 2001, la filmările pentru ‘The Mexican’, şi s-au căsătorit la 4 iulie 2002, iar mariajul lor a fost considerat multă vreme drept un model de longevitate. Situaţia s-a schimbat însă anul trecut, după ce actriţa a fost foarte marcată de pierderea surorii ei, Nancy Motes, şi apoi a mamei ei, Betty Lou.

sursa: agerpres.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×