Nuntă în SHWOBIZ. Ziua cea mare pentru Mădălina Pamfile! Prima imagine

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/08/2015, 18:26
Nuntă în SHWOBIZ. Ziua cea mare pentru Mădălina Pamfile! Prima imagine GALERIE FOTO

UPDATE: Mădălina Pamfile a trecut, astăzi, prin cele mai mari emoţii din viaţa ei. Frumoasa brunetă a mers în faţa ofiţerului stării civile alături de iubitul ei, Bruno, şi au spus cel mai important ”DA” din viaţa lor.

Chiar dacă cei doi îndrăgostiţi şi-au uniti destinele doar în faţa ofiţerului stării civile, cununia religioasă amânând-o pentru moment, Mădălina nu şi-a neglijat absolut deloc ţinuta, uimindu-i pe toţi cei care au fost alături de ei cu frumuseţea ei.

Pamfile nunta

Focoasa brunetă a ales pentru ziua cea mare o rochie scurtă, de culoare nude, la care a asortat o pereche de sandale cu toc de culoare aurie. Mădălina a ales să poarte o coroniţă din trandafiri albi, în locul unui buchet clasic de mireasă.

Sursă: www.spynews.ro

………………………………………………………..

Mădălina Pamfile va trece, astăzi, prin cele mai mari emoţii din viaţa ei. Frumoasa brunetă va merge în faţa ofiţerului stării civile alături de iubitul ei, Bruno, şi va spune ”DA”. Şi, ca orice mireasă, înainte de nuntă, a mai făcut o ultimă petrecere, de… domnişoare.

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe focoasa brunetă, la mare, în ultimele ei zile de burlăcie, în timp ce, alături de o amică apropiată de-a ei, se distra, de minune, la malul mării.

Fericită din cale afară că urmează să devină soţia unui tânăr om de afaceri din Timişoara, focoasa brunetă a devenit, cu uşurinţă, uşor exuberantă. Aşa că, simţindu-se în mare formă, fostul iepuraş Playboy a simţit nevoia unei ultime şedinţe foto fierbinţi.

Galerie FOTO SUPER HOT!!! Alina Eremia a mers la PLAJĂ şi nu a mai ţinut cont de NIMIC!!!  A fost surprinsă în ipostaze INCENDIARE!

madalina2

Şi, cum nu a găsit, la mare viteză, niciun fotograf disponibil, a pus-o pe amica ei, dacă tot erau singure, să îi facă câteva poze, pentru care, evident, a ”luat” cele mai sexy poziţii pe care le ştie. Încântată de cum a reuşit de cât este de fotogenică, agitată şi vorbăreaţă ca o vrăbiuţă, Mădălina Pamfile şi-a luat prietena care a ”imortalizat” ultimele ei momente de femeie liberă şi s-au îndreptat spre şezlongul rezervat pe plaja privată de fiţe unde se aciuaseră şi s-au apucat să aleagă cele mai bune poze din ”colecţie”.

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

Fotografii care, cel mai probabil, au ajuns pe telefonul lui Bruno, viitorul ei soţ, pentru ca acesta să nu se supere că a fost lăsat singurel înainte de nuntă.

1madalina11

”M-a cerut în căsătorie, iar eu am spus ”DA”. Sunt fericită, ce să mai aştept? Nu vom face şi nuntă acum, probabil că o vom face peste un an sau doi, dar tot va fi o petrecere”, ne-a spus, recent, extrem de fericită, frumoasa Mădălina Pamfile.

Galerie FOTO. A cerut DIVORŢ după ce a găsit POZE vechi cu NEVASTA. „Vreau copii, NU ŞOPÎRLE!!! Are 20 operaţii estetice”.

VEZI SUS IN GALERIE FOTO IMAGINILE CU MADALINA PAMFILE SURPRINSE DE PAPARAZZI

 

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×