Poza zilei la nunta lui Mutu, cu selecţionerul, mireasa şi un stelist!

Silviu Ghering    Mirela Apostol   
în Stiri sportive
16/10/2017, 10:55
Poza zilei la nunta lui Mutu, cu selecţionerul, mireasa şi un stelist! GALERIE FOTO

UPDATE. Edi Stăncioiu, bun prieten al „Briliantului”, a postat o fotografie de la nunta lui Adi cu Sandra, poză cu care a făcut furori pe reţelele de socializare. Portarul de rezervă al Stelei, SmallGodFather, este alături de mireasă şi de selecţionerul Cosmin Contra, GrandGodFather.

22496380_1491564377596763_3804939412123553495_o

UPDATE, ora 00:00 / Spynews a publicat imagini de la nunta anului, dintre Sandra Bachici şi Adrian Mutu. Cosmin Contra şi soţia sa au fost naşii. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO.

După ce au spus DA în faţa ofiţerului Stării Civile de Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie, când împlineau doi ani de relaţie, Adrian (38 de ani) şi Sandra (23 de ani) se pregătesc să se căsătorească religios pe 15 octombrie, petrecerea, dansul şi darul, aşa cum se spune, urmând să se desfăşoare la „castelul din inima Bucureştiului, cea mai elegantă şi mai spectaculosă locaţie destinată evenimentelor festive şi ceremoniilor de gală”, aşa cum se autocaracterizează restaurantul „Le Chateau”. Meniul de 5 stele pentru cei peste 300 de invitaţi a ajuns la forma finală după ce „mirii” l-au modificat numai de vreo 5-6 ori, ţinutele – Sandra va schimba 3 rochii în acea zi! – au fost cumpărate, la biserică totul este stabilit la minut. Mai ales că acolo, în aceeaşi zi, va fi botezat băieţelul lor de 6 luni, Tiago Adrian.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Tată şi fiu, îmbrăcaţi identic

Tăticul Adi şi fiul Tiago au „ales” – ghilimelele sunt obligatorii având în vedere vârsta celui mic… – să se asorteze la haine, acestea fiind realizate de designerul Alberto Dobre. Costumele celor doi vor fi identice, ceea ce-l va face pe Tiago un… Mutu în miniatură!
Mămica Sandra va îmbrăca nu una, ci trei rochii preţioase, create de Andra Turcanu. La botez va purta o salopetă cu un volan aplicat, de o culoare tomnatică, dar deschisă în acelaşi timp, pentru că este vorba despre creştinarea unui copil, ce poate fi mai inocent decât asta? Apoi, la cununia sa va avea o rochie cu un aer clasic, uşor regal, care îi va pune în evidenţă frumuseţea şi eleganţa. Iar seara, la „bal”, va purta o rochie mult mai îndrăzneaţă, mult mai sexy, dintr-un material spectaculos, preţios, brodat manual, cu cristale Swarovski cusute, de asemenea, manual.

20.000 de euro, plus restaurantul!

În afară de lovitura de imagine pe care vrea să o dea prin luxul cu care „îmbracă” cele două evenimente, Adi Mutu a „marcat” şi din punct de vedere financiar. Înainte să contabilizeze „darul” lăsat de invitaţi, toţi unul şi unul. Cum aşa? „Briliantul” a vândut drepturile de televizare unei televiziuni din cadrul trustului Intact. Pentru o sumă, evident, confidenţială, dar care, spune „gura târgului” este destul de mică pentru pretenţiile mirelui. Doar 20.000 de euro, dar televiziunea s-ar fi angajat să achite şi restaurantul. Pe un barter, probabil! Adi a decis să lase de la el, fiind un eveniment care doreşte să iasă impecabil!

CV marital… briliant

Pentru Adi Mutu este a treia căsătorie, după cea cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario (16 ani), şi cea cu Consuelo Matos, cu care are două fete, Maya (8 ani) şi Adriana Lea (10 ani).
Adrian Mutu şi Alexandra Dinu s-au căsătorit în 2001, la scurt timp după ce fotbalistul făcuse pasul spre campionatul Italiei, Serie A. La scurt timp s-a născut Mario, însă relaţia nu a rezistat, iar în 2003 au decis să divorţeze.
Doi ani mai târziu, Mutu şi-a întemeiat o nouă familie cu superba dominicană Consuelo Matos Gomez, cu care are două fete, Adriana Lea (10 ani) şi Maya Vega (8 ani). În 2014, Adi s-a separat şi de Consuelo, iar pe 14 februarie 2017 s-a căsătorit civil cu Sandra Bachici. Pe 14 aprilie li s-a născut primul lor copil, Tiago.

Vrea casă mare, cu mulţi copii

Până la nuntă şi botez, Adi Mutu îşi caută o casă mai mare pentru familia sa. Deocamdată, stă în Pipera – unde altundeva?! -, însă vrea o locuinţă mai încăpătoare. Mai ales că atât el, cât şi Sandra vor să devină din nou părinţi. Prietenii lui Mutu spun, mai în glumă, mai în serios, că noul manager sportiv al FRF îşi doreşte o casă cu nici mai mult, nici mai puţin de… 30 de camere!

„Cred… de fapt sunt sigură că va fi o trăire aparte la cununie, e altfel când ajungi în biserică”, Sandra Mutu

„Nu îmi plac lucrurile astea, pregătirile… trimite invitaţiile, alege restaurantul, stabileşte meniul, cine cântă… sunt lucruri care nu mă atrag, dar m-am obişnuit să fac totul la cel mai înalt nivel şi vreau să fie perfect… mai ales că pot spune că am experienţă, nu?”, Adrian Mutu

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×