Nuntă în familia regală a Marii Britanii. Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu omul de afaceri Jack Brooksbank

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
12/10/2018, 18:53
Nuntă în familia regală a Marii Britanii. Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu omul de afaceri Jack Brooksbank GALERIE FOTO
Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta, s-a căsătorit

Azi, 12 octombrie, prințesa Eugenie, nepoata reginei Elizabeta a II-a s-a căsătorit cu un om de afaceri. Marele eveniment a avut loc la capela St. George de la Castelul Windsor. Cei doi miri au ales același loc în care au făcut ceremonia religioasă și prințul Harry cu Meghan Markle. Mireasa a debordat de feiricire și eleganță în cea mai fericită zi din viața sa.

Prințesa Eugenie a purtat o rochie albă ca laptele, cu un decolteu în V, care să nu dezvăluie foarte multe, și a avut un buchet curgător din flori albe. Singura absență la nunta Marii Britanii este cea a Camillei, soția prințului Charles. Din păcate, surse din presa britanică susțin că ducesa de Cornwall nu are o relație foarte bună cu părinții miresei.

Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a s-a căsătorit

Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu cel pe care îl iubește azi, 12 octombrie. Aceasta este a noua în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Nepoata Reginei Elisabeta s-a căsătorit cu omul de afaceri Jack Brooksbank la capela St. George de la Castelul Windsor.

Prințesa Eugenie s-a măritat cu un om de afaceri
Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta, s-a măritat cu un om de afaceri

Cei doi au avut 850 de invitați, celebrități și membri ai Casei Regale. „Am lucrat toată viața mea de adult în afara orașului. Când eram plecat, primeam filmulețe cu ea cântând și dansând. Îmi lumina viața”, a spus tatăl acesteia.

Ceremonia religioasă a prințesei Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta
Ceremonia religioasă a prințesei Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta

Dintre cei care au asistat la ceremonia în casa Domnului au fost Regina Elisabeta, prințul Charles, ducele și ducesa de Cambridge, Naomi Campbell, Liv Tylr, Demi Moore, Robbie Williams, Ellie Goulding, James Blunt și Kate Moss. Prințesa Eugenie are 28 de ani și este cea mai mică fiică a prințului Andrew și fosta soție Sara Ferguson, ducesa de York. Prințul Andrew este cel de-al treilea copil al Reginei Elisabeta.

 Când a văzut-o, mirele i-a spus prințesei Eugenie: „Arăți perfect, îmi frângi inima.”
Când a văzut-o, mirele i-a spus prințesei Eugenie: „Arăți perfect, îmi frângi inima.”
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×