Nunta anului în SHOWBIZ-UL românesc

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/07/2015, 10:31
Nunta anului în SHOWBIZ-UL românesc GALERIE FOTO

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci se însoară. De azi, Bobby Păunescu se va aşeza la casa lui, alături de superba sa iubită, modelul Alice Peneacă. Nu i-a luat mult să îşi dea seama că ea este jumătatea lui. Anul trecut, Bobby Păunescu şi Alice Peneacă se afişau ca un cuplu, iar astăzi cei doi devin oficial soţ şi soţie. Pentru cununia civilă, mirii au ales ca decor Studiourile MediaPRO, din Buftea, unde vor spune “Da” într-un cadru restrâns.

Cu două perechi de naşi şi nu mai mult de 50 de invitaţi, azi Bobby şi Alice se vor cununa civil. Nunta cea mare o vor face abia în toamnă, în România, fireşte. “Totul s-a petrecut cu viteza unui… fulger.

Paunescu

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! IMAGINI TULBURĂTOARE! S-A PUS PE JOS ŞI A ÎNCEPUT SĂ PLÎNGĂ CÎND A AFLAT CĂ…

S-au hotărât să facă pasul şi în doar o săptămână au pus totul la punct. El a spus că nu are rost să mai aştepte, pentru că e convins că Alice este aleasa. Ne zicea că este fericit şi că se însoară prima şi ultima oară”, a declarat pentru Libertatea un apropiat de-al cuplului. Primele zvonuri despre povestea de iubire dintre Bobby Păunescu şi Alice Peneacă au apărut la finele lui 2013, însă ei s-au afişat public abia în prima parte a anului trecut.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×