Nunta ANULUI în ROM NIA! SPEAK şi ADELINA, în FAŢA ALTARULUI!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/12/2015, 19:23
Nunta ANULUI în ROM NIA! SPEAK şi ADELINA, în FAŢA ALTARULUI! GALERIE FOTO

Prezentatoarea TV Adelina Pestritu si Speak traiesc o poveste de dragoste de aproape doi ani, iar pentru ca s-au mutat la scurt timp impreuna, cei doi sunt „stresati” cu nunta, insa asta dupa ce cantaretul a dat zvon in familie ca si-a gasit jumatatea.

Fosta dansatoare de club Adelina Pestritu si cantaretul Speak vor petrece sarbatorile de iarna in sanul familiei. Daca rudele s-au cunoscut deja intre ele, acum ramane doar ca cei doi sa pregateasca o masa mare de Craciun impreuna cu toti cei dragi.

CANCAN.ro a aflat ca Adelina Pestritu, fosta sotie a lui Varciu, este presata de parinti sa le aduca un nepotel, caci bucurie mai mare in familie nu ar exista. Nici familia lui Speak nu este nepasatoare la acest capitol, deoarece se insista asupra nuntii.

„Vor un nepotel, ar fi cei mai fericiti daca s-ar intampla acest lucru.”

Stefan trebuie sa o ceara pe Adelina, insa nu s-a gandit exct la data. Toti vor ca ei doi sa se casatoreasca si sa faca copii. Intre ei exista o chimie fantastica, chiar cred ca sunt suflete pereche, iar rudele vad cat de fericiti sunt impreuna.”, a declarat o sursa din anturaj pentru CANCAN.ro.

Adelina a avut o relatie si cu un conte englez

Inainte sa il cunoasca pe Liviu Varciu din trupa L.A., bruneta era o dansatoare apetisanta in Ibiza care nu castiga doar admiratia multor barbati, ci si 3.500 de euro lunar. Adelina Pestritu a lucrat inca de la varsta de 19 ani, in clubul „Amnesia”, iar in acest timp l-a cunoscut pe Walter Henning, un conte englez, bogat, care detine mine de diamante in toata lumea.

Acesta s-a indragostit din prima clipa in care a vazut-o pe Adelina si, dupa ce timp de sase luni a primit zilnic cate un buchet cu 50 de trandafiri, bruneta dansatoare a acceptat sa fie perechea lui Walter.

Timp de un an si jumate, fosta asistenta a lui Mihai Morar a dus o viata de vedeta. Avea la dispozitie o masina Bentley cu sofer si un elicopter particular care o ajuta sa mearga la Milano, la cumparaturi.

Cei doi indragostiti s-au relaxat in vacante in Miami, Dubai si Hawaii, romanca noastra fiind rasfatata de conte cu bijuterii Chopard si diamante. Intre timp cateva dntre aceste bogatii se pare ca au fost vandute de Liviu atunci cand ramaneau fara bani.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×