China a intrat în Anul Câinelui de Pământ! Care sunt numerele şi culorile norocoase

în Reality show
16/02/2018, 18:47
China a intrat în Anul Câinelui de Pământ! Care sunt numerele şi culorile norocoase GALERIE FOTO

Anul nou a fost marcat de un fabulous foc de artificii şi de o paradă, care a fost difuzată pe TV, în întreaga ţară. La eveniment, au participat zeci de mii de cântăreţi, dansatori, acrobaţi, actori, dar şi spectatori.

Potrivit tradiţiei chineze, începând cu 16 februarie 2018, timp de 12 luni, numerele norocoase sunt 4 şi 6, iar culorile care ne pot influenţa pozitiv sunt roşu, galben şi portocaliu.

Pentru cei născuţi în anii Câinelui, numerele norocoase sunt: 3, 4, 9, iar culorile care au o influenţă fastă sunt verde, roşu şi violet. Tot pentru aceşti native, piatra norocoasă este smaraldul.

Un an bun pentru afaceri

Potrivit horoscopului chinezesc Anul Câinelui este un moment bun pentru schimbarea stilului de viaţă şi pentru a începe noi afaceri. În 2018, succesul, în dragoste ca şi în muncă, va depinde în primul rând de calitatea comunicării dintre oameni şi de a învăţa că a fi altruist şi generos poate aduce în schimb promisiunea unei recolte mai generoase. Semnificaţia şi importanţa familiei sunt esenţiale în 2018 pentru realizarea aspiraţiilor indiferent de cele 12 semne zodiacale chineze.

Calendarul chinezesc datează din anul 2637 î.Hr., fiind cel mai vechi din Asia Centrală şi de Est. Din 1911, China foloseşte şi ea calendarul gregorian, dar tradiţiile se ghidează numai pe datele calendarului chinezesc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×