Nu-ţi plăteşti rata, apari goală pe Internet! 167 de femei au păţit-o!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/01/2017, 16:12
Nu-ţi plăteşti rata, apari goală pe Internet! 167 de femei au păţit-o! GALERIE FOTO

Sute de poze cu fete în pielea goală au invadat zilele trecute Internetul. Tinerele chinezoaice au fost pedepsite astfel de bancherii care le-au acordat credite rapide că nu şi-au achitat ratele. Culmea, ele au semnat un contract prin care permit astfel să fie făcute de râs în public.

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO       

Ruşine maximă în 167 de familii de pe întreg teritoriul Chinei, după ce mai multe fotografii cu fete în pielea goală cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani au împânzit Internetul. Fetele au luat credite de la firme de credit rapid în urmă cu şase luni şi au acceptat să le trimită drept garanţie bancherilor de pe piaţa neagră fotografii cu ele în pielea goală.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Conform contractului semnat cu aceştia, fotografiile urmau să fie publicate doar în cazul în care se întârzia cu plata ratelor. În majoritatea pozelor, tinerele pozează topless ţinând în mână o carte de identitate. Bancherii de pe piaţa neagră sperau să folosească imaginile pentru a le convinge familiile tinerelor să preia datoria făcută de acestea.

În cazul în care fata nu plătea, familia făcea un efort să scape de umilinţa publică. Numai că lucrurile nu au stat aşa. Când s-au trezit cu ameninţarea că fata le va fi făcută de râs în public, toţi părinţii şi-au luat mâna de pe odrasle. Astfel, site-ul chinez Jiedaibao s-a trezit bombardat cu fotografii sexy.

„Dobânda acestor rechini ai creditelor este de 27%. Nimeni nu poate face faţă unei asemenea nedreptăţi. Pentru 100 de dolari împrumutaţi am ajuns să datorez 8.000 de dolari”, a declarat Li Li, o tânără umilită în public. În prezent, autorităţile au demarat o amplă acţiune de identificare şi pedepsire a bancherilor şantajişti.

Închide ×