ANUNŢ ŞOC. Se RETRAGE din TELEVIZIUNE! Nu a mai REZISTAT la scandaluri! Ce loc de muncă va avea!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/07/2015, 00:01
ANUNŢ ŞOC. Se RETRAGE din TELEVIZIUNE! Nu a mai REZISTAT la scandaluri! Ce loc de muncă va avea! GALERIE FOTO

Acum profesoară de fitness cu patalama la mână, Roxana Vancea, fostă asistentă la Antena 1, visează să îşi construiască o carieră în domeniu tocmai în Italia.

Se vede treaba că asistentele TV nu ies la pensie din meseria asta şi cum piaţa se împrospătează permanent cu noi domnişoare avide de publicitate, locurile sunt limitate, iar viaţa lor pe micul ecran, relativ scurtă.

Cătălin Măruţă, anunţ făcut în direct: După opt ani împreună, ne despărţim! 

Roxana Vancea, de pildă, s-a reprofilat şi a lăsat televiziunea pentru sala de fitness. Absolventă de ANEFS (Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport), fosta asistentă matinală s-a întors la meseria ei de bază de mai bine de doi ani şi se simte în sala de sport ca peştele în apă.

VESTE ŞOC! MILIOANE DE ROM NI SÎNT AFECTAŢI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul!

«Mai schimb peisajul»

Acum, că este antrenoare cu patalama la mână, Vancea visează să ajungă mare şi tare în Italia. “Am primit mai multe oferte din Italia pentru a antrena acolo. Dar încă sunt sub contract cu sala la care lucrez acum”, a declarat Roxana.

OANA ROMAN, DE URGENŢĂ LA SPITAL! MEDICII AU INTRVENIT IMEDIAT!

Cum va expira acest contract, bruneta va alege una din cele mai rentabile oferte primite, care, culmea, financiar nu sunt cu mult mai mult peste ce salariu are în România. Cu toate astea, ea vrea să “zboare” din ţară:“Mai schimb peisajul”, a fost argumentul fostei asistente TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×