Noul Volkswagen Touareg, surprins fără camuflaj, cu patru luni înainte de lansarea oficială!

Filon Stan   
în Galerie foto
19/12/2017, 10:52
Noul Volkswagen Touareg, surprins fără camuflaj, cu patru luni înainte de lansarea oficială! GALERIE FOTO

Fanii Volkswagen Touareg , în extaz! Aşteptarea lor a luat sfârşit! Cea de-a treia generatie a modelului Volkswagen a fost surprinsă complet necamuflată în timpul unei şedinţe foto. Premiera mondiala a SUV-ului german va avea loc abia la sfârşitul lunii aprilie, în cadrul evenimentului Auto China 2018. VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Cea de-a treia generaţie a germanului Volkswagen Touareg iese în evidenţă printr-o parte frontală impozantă, cu o grilă a radiatorului de dimensiuni generoase, care încorporează inclusiv blocurile optice cu tehnologie LED, după cum se vede în fotografiile surprinse de Autocar.

Noul Volkswagen Touareg, primele fotografii spion!

O linie proeminentă ce trece pe deasupra mânerelor portierelor, dar şi jantele din aliaj cu un design în cinci spiţe se numără printre principalele atracţii ale profilului lateral, în timp ce posteriorul viitorului SUV adoptă aparent o evacuare dublă şi stopuri complementare farurilor.

Fotografii spion nu au reuşit, din păcate, să surprindă şi interiorul celei de-a treia generaţii a modelului Touareg, însă este de aşteptat ca acesta să preia o parte dintre detaliile stilistice şi, totodata, echipamentele automobilului care înlocuieşte vechiul Passat CC în gama Volkswagen.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×