„Noul Mutu” îi calcă pe urme lui Cristea. STELISTUL şi-a cucerit iubita pe internet

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
11/02/2014, 10:03
„Noul Mutu” îi calcă pe urme lui Cristea. STELISTUL şi-a cucerit iubita pe internet GALERIE FOTO

Stelistul Iancu Gabriel profita la maximum de tineretea lui, dar mai ales de aspectul fizic pentru a agata diverse domnisoare. Cu toate ca a primit titulatura de „noul Mutu”, Iancu se aseamana mai mult cu Adrian Cristea, cel putin la capitolul „agatat” si activitati nocturne.

Gabriel si-a facut deja un obicei in a agata diverse domnisoare cu ajutorul site-urilor de socializare. Dat fiind faptul ca arata destul de bine, tinerele ii cad imediat in plasa. Spre deoasebire de Cristea, tanarul nu le face propuneri indecente, ci doar le cere sa se intalneasca cu ele. Exista zvonuri cum pe toate incearca sa le cuceresca cu aceeasi replica de agatat si incearca sa le cucereasca primitandu-le fidelitate.

Desi, din punctul lui de vedere, nu este deloc cinstit cu domnisoarele pe care le abordeaza, el isi doreste sa aiba exclusivitate. In momentul in care vede pe una dintre fetele cu care socialieaza ca apare intr-o fotografie cu alt barbat incepe sa faca scene de gelozie.

Iata aici discutia dintre Iancu si fosta lui iubita:

El: De asta am vrut sa te fac sa scapi de el si el sa nu mai tina la tine. Ca sa fiu sigur ca am drum liber spre tine…
Ea: Tu iti bati joc de mine?
El: Nu, dar altfel nu puteam fi sigur ca s-a terminat faza cu Bogdan
Ea: Parca ziceai ca sunt curva si panarama
El: Si daca oi fi, asta e. Cu cate am stat eu si ce fel erau
EL: Erai a mea si na, asta nu-I frumos
Ea: Pai nu mai sunt a ta de mult si nu uita ca tu ai ales asa
El: Eu vreau sa stau cu tine dar imi e frica ca ascunzi ceva sau mai vorbesti si cu altii. Daca il lasi iti arat eu ca faci bine si te premiez
Ea: Asta pentru linistea ta. N-am avut nicio treaba cu Bogdan, suntem doar prieteni, dar mi-a placut sa te enervez putin.
El: Ce vrei sa fac, zi-mi.
Ea: Sa-ti ceri scuze pentru cum ai vorbit cu mine si sa ne intelegem si noi sa nu ne mai certam ca prostii. Ce zici, se poate?
El: Imi cer scuze. Nu ne mai certam, gata

Nu de putine ori, tinerele s-au plans ca Iancu le agaseaza si ca desi nu formeaza un cuplu, se trezesc cu scene de gelozie. Ea este noua cucerire a atacantului de doar 19 ani.

iubita iancu

 

sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×