Mercedes îşi prezintă oficial ultima „bijuterie” la Salonul Auto de la Geneva! Modelul dezvoltă 816 CP!

Filon Stan   
în Galerie foto
17/01/2018, 16:55
Mercedes îşi prezintă oficial ultima „bijuterie” la Salonul Auto de la Geneva! Modelul dezvoltă 816 CP! GALERIE FOTO

Gigantul Mercedes a anunţat că va lansa oficial noul AMG GT în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie, potrivit lui Tobias Moers, şeful diviziei Mercedes-AMG. La începutul anului trecut, Mercedes a dezvăluit Mercedes-AMG GT Concept, primul model din gama nemţilor care primeşte logo-ul “EQ Power”. EQ va denumi gama de modele 100% electrice a constructorului german. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

După ce conceptul a fost prezentat la Geneva, nemţii dau dovadă de consecvenţă şi anunţă că varianta de producţie Mercedes AMG GT va fi dezvăluită în cadrul aceluiaşi salon auto, în luna martie a acestui an. Lansarea noului model a fost confirmată de Tobias Moers, şeful diviziei Mercedes-AMG.

Noul Mercedes AMG GT va fi prezentat oficial la Salonul de la Geneva

Mercedes AMG GT va avea un sistem de propulsie hibrid de mare putere. Acesta combină un V8 twin-turbo de 4.0 litri cu un motor electric pentru a dezvolta o putere totală de 816 CP.

În plus, maşina va beneficia de o cutie automată cu nouă trepte şi tracţiune integrală. De asemenea, nemţii pregătesc două versiuni suplimentare pentru noul model, ce vor dezvolta în total 680 CP, respectiv 748 CP, potrivit automarket.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×