Noua Dacia Duster i-a cucerit pe jurnaliştii nemţi! „Parcă ar fi Audi!”

Filon Stan   
în Galerie foto
22/12/2017, 16:00
Noua Dacia Duster i-a cucerit pe jurnaliştii nemţi! „Parcă ar fi Audi!” GALERIE FOTO

Nou model Duster prinde foarte bine şi peste hotare! Jurnaliştii germani de la Motor Sport s-au declarat uimiţi după ce au testat noul model! Nemţii au rămas cu adevărat impresionaţi de schimbările găsite. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

„Interiorul nu mai face deloc o impresie ieftină, mai ales că plasticul nu mai miroase ca o grămadă de anvelope arse. Inserţiile cromate şi dispozitivele de deschidere a uşilor, cu aspect metalic, aduc un plus de atmosferă. Un punct de atracţie sunt butoanele sistemului de climatizare, încadrate în metal, care oferă un feeling foarte plăcut. Parcă ar fi Audi! Cine ar fi crezut asta?”, scrie publicaţia germană.

Noul Duster i-a cucerit pe jurnaliştii nemţi! 

De asemenea, nemţii au remarcat şi o îmbunătăţire clară a calităţii scaunelor, care în vechea generaţie au fost foarte criticate: „Gata cu tortura scaunelor! Nu sunt o operă de artă, dar nu te mai dor toate după 150 de kilometri”.

Totodată, publicaţia germană mai notează că aproape toate butoanele sunt la locul lor în interior, cu excepţia celui de cruise control, care se află între scaune.

„Peste două milioane de clienţi Dacia au spus Mulţumesc, începând cu 2010, iar acum povestea intră în runda a doua”, mai scrie Motor Sport .

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×