Noul an chinezesc începe pe 25 ianuarie. Voropchievici, despre ce ne aduce anul Șobolanului de Metal și cum putem avea noroc în următoarele 12 luni

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/01/2020, 18:59
Noul an chinezesc începe pe 25 ianuarie. Voropchievici, despre ce ne aduce anul Șobolanului de Metal și cum putem avea noroc în următoarele 12 luni
Ce ne aduce anul șobolanului de metal. Previziuni făcute de Mihai Voropchievici. Sursa foto: captură Antena 3

Noul an chinezesc începe pe 25 ianuarie și va fi anul Șobolanului de Metal. Mihai Voropchievici a vorbit despre ce ne așteaptă în perioada următoare, adică timp de 12 luni, și care sunt trucurile la care trebuie să recurgem pentru a avea noroc în toate.

Anul Șobolanului de Metal va fi dur, tăios

Anul Șobolanului de Metal va fi dur, tăios. Nu va fi un an în care vom primi totul de-a gata. Dacă nu suntem consecvenți nu putem câștiga războaie.

Numerologul și astrologul Mihai Voropchievici spune că în zodiacul chinezesc, primul venit în fața lui Buddha a fost șoarecele, șobolanul. Această zodie știe să se folosească de prieteni, de cunoștințe.

Trucuri pentru a avea noroc în noul an chinezesc, care începe pe 25 ianuarie

Acest nativ preferă în mod special să își folosească relațiile pentru a se autopromova ori pentru a ieși în evidență.

Se spune că trebuie să avem opt sau nouă portocale în casă, pe care e bine să le rostogolim dacă vrem să avem noroc în dragoste și să avem parte de bani.

Portocalele, semn de belșug la chinezi, trebuie rostogolite în toată casa. De asemenea, în bucătărie pe 25 ianuarie trebuie să avem multe fructe. Rodia aduce fericire, lămâia aduce tot felul de beneficii pe plan personal, iar portocalele ne aduc bani și stabilitate financiară.

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici recomandă să avem câte o monedă la colțurile ușii. De asemenea, e bine să scriem 9 dorințe pe o foaie de hârtie roșie, căci roșul simbolizează norocul. Acea foaie trebuie agățată într-un pom cât mai înalt.

Cei doi specialiști invitați în emisiunea „Adevăruri ascunse” mai spun că e bine să nu împrumutăm bani pe 25 ianuarie dacă vrem să avem parte de ei tot anul.

În prima zi din anul șobolanului de Metal trebuie să fim impecabili: să fie curat în mediul nostru, iar noi să fim aranjați. Această zi este, la chinezi, ca un fel de Revelion. Se mai spune că nu e bine să intrăm în noul an chinezesc cu datorii.

Sfaturile au fost oferite de Mihai Voropchievici, acompaniat de Lidia Fecioru, la Antena 3.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×