Vedeta handbalului mondial, goală pe internet! Hackerii i-au spart telefonul! „Voiam să fug în partea cealaltă a lumii!”

Alex Bradescu   
în Femei frumoase
17/11/2017, 10:49
Vedeta handbalului mondial, goală pe internet! Hackerii i-au spart telefonul! „Voiam să fug în partea cealaltă a lumii!” GALERIE FOTO

A devenit deja o obişnuinţă  ca hackerii să spargă conturile de e-mail sau de pe telefon ale vedetelor internaţionale pentru a publica apoi poze indecente cu ele pe internet. Iată că şi în sport au început să apară astfel de cazuri. Cel mai cunoscut este al Norei Mork, vedeta naţionalei Norvegiei şi a handbalului mondial. 

„Când eram cu echipa naţională în pregătire pentru Campionatul Mondial, am fost anunţată. M-am speriat, doar voiam să fug de toate astea. M-am speriat. Mi-e frică sa merg la Bergen pentru Mobelringen Cup şi să iau legătura cu oamenii”, a declarat Nora Mork. 

Nora Mork: „Trebuie să-mi recâştig controlul asupra vieţii”

„Ma gândeam chiar să-mi iau un bilet de avion şi să merg în cealaltă parte a lumii, de Crăciun, dar mi-am dat seama că dacă fac asta, atunci persoana care mi-a spart telefonul va câştiga. Trebuie să-mi recâştig controlul asupra vieţii. Pe de altă parte, handbalul este viaţa mea, iubesc să joc pentru Norvegia şi vreau să-mi respect ţara”, a spus hanbalista. 

Nora Mork este una din cele mai titrare hanbaliste ale lumii. A câştigat cu naţionala Norvegiei aurul la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Campionatul Mondial în 2015 şi patru titluri europene. Are în palmares şi două Ligi ale Campionilor, în 2010 şi 2017, prima cu Larvik, iar a doua cu actuala formaţie, Gyor, din Ungaria. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×