Noi dezvăluiri despre amantlîcul dintre Cristi Borcea şi Valentina Pelinel! Cei doi ar fi împreună de mai mulţi ani – Află detalii

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
27/02/2014, 09:05
Noi dezvăluiri despre amantlîcul dintre Cristi Borcea şi Valentina Pelinel! Cei doi ar fi împreună de mai mulţi ani – Află detalii GALERIE FOTO

Se pare ca relatia celor doi dureaza de mai multi ani si din acest motiv Pelinel are o casa in Miami langa locuinta lui Borcea.

Surse din anturajul celor doi au confirmat informatia pentru jurnalul monden de la Prima TV. Acestia sustin ca Borcea si Pelinel au o relatie amoroasa de mai multi ani de care stie pana si Mihaela, fosta sotie a actionarului dinamovist, dar si actuala sotie, Alina.

Cristi Borcea este pe punctul de a divorta de Alina cu care s-a casatorit in urma cu doi ani pentru a ramane cu Valentina. Inainte de a se casatori cu aceasta, Borcea a fost cu Valentina Pelinel timp de 7 luni. Dupa nunta s-au despartit si atunci modelul si Boureanu s-au inteles mai bine.

pelinel

Dar relatia celor doi nu functioneaza bine de ceva timp nici macar in pat, si aceste lucruri sunt cunoscute de toti cei din anturajul lor.

Pana la aceasta ora, niciunul dintre cuplurile mai sus mentionate nu au putut fi contactate telefonic pentru a afirma sau infirma cele de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×