Galerie foto. Ninsorile au pus stăpânire pe Europa. Un meci de fotbal, amânat. Drumuri blocate şi zboruri anulate

Iuliana Spirache   
în Prognoza meteo
10/12/2017, 17:25
Galerie foto. Ninsorile au pus stăpânire pe Europa. Un meci de fotbal, amânat. Drumuri blocate şi zboruri anulate GALERIE FOTO

Valul de ninsori din ultima perioadă a afectat mai multe ţări din vestul Europei. În Marea Britanie au fost blocate mai multe drumuri principale, zborurile au fost anulate, iar mai multe competiţii sportive care trebuiau să aibă loc în cursul zilei au fost amânate. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

Ninsorile şi zăpada de 20 de centimetri a dus la blocarea unor drumuri în Anglia. Mai mult, locuinţele au fost lipsite de electricitate, iar zborurile de pe mai multe aeroporturi din Marea Britanie au fost întărziate. Pe lângă Anglia, localităţi din Ţara Galilor şi Scoţia au fost şi ele afectate după valul de ninsori.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Utrecht – Feyenoord, amânat din cauza ninsorilor

În Belgia a fost declanşat codul portocaliu de polei, iar provinciile Liege şi Namour sunt afectate. Oficialităţile au anunţat că traficul va fi extrem de periculos, iar oamenii sunt sfătuiţi să dea dovadă de prudenţă şi răbdare. Mai mult, posibile întârzieri ar putea avea loc şi pe Brussels Airport, dar şi probleme în traficul tramvaielor şi a metrourilor din Bruxelles. 

Totodată, în Franţa, 22 de departamente se află sub cod portocaliu de risc de ninsoare, polei, vânt şi avalanşe. Meciul de rugby dintre Saracens şi Clermont a fost amânat, deşi gazonul este sintetic. Oficialii formaţiei gazdă s-au gândit că fanii ar fi avut probleme pentru a ajunge la stadion.

Mai multe drumuri au fost închise din cauza ninsorii şi a poleiului, iar Utrecht – Feyenoord a fost amânat. În Germania, duelul dintre FC Koln şi Eintracht Frankfurt a început cu o întârziere de aproximativ 30 de minute, tot din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi a ninsorilor abundente.

Sursă: telekomsport.

Închide ×