Ninsori abundente în Teheran! Autoritățile au închis școlile

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
19/01/2020, 15:39
Ninsori abundente în Teheran! Autoritățile au închis școlile GALERIE FOTO
A nins foarte mult în Teheran. Sursa foto - hepta.ro

Ninsori abundente în Teheran acolo unde străzile au fost acoperite de un strat gros de zăpadă. Fenomenul a dat peste cap întregul oraș. Au fost anunțate perturbări semnificative ale circulaţiei rutiere şi aeriene.

Ninsori abundente în Teheran!

Mai mult de atât, autoritățile au decis să închidă şcolile, conform unui anunț venit din capitala iraniană. Ninsoarea a început la primele ore ale dimineţii. Zăpada a făcut un adevărat haos pe unele bulevarde din oraş

″Ştiam că va ninge începând cu noaptea trecută şi că acest lucru va afecta în mod natural circulaţia”, a declarat pentru televiziunea de stat comandantul poliţiei rutiere din Teheran, Mohammadreza Mehmandar.

Autoritățile au închis școlile

“Pe anumite drumuri din nordul Teheranului, s-a format un strat subţire de gheaţă… şi au avut loc accidente, dar intervenţiile au fost rapide”, a adăugat acesta.

Şcolile din toate cartierele Teheranului şi din câteva regiuni ale provinciei şi-au închis porţile din cauza căderilor masive de zăpadă.

Ninsorile au provocat importante întârzieri ale zborurilor dinspre sau înspre aeroportul internaţional Mehrabad din Teheran.

“Zborurile pe Mehrabad se desfăşoară conform programului, dar cu întârzieri cauzate de lipsa vizibilităţii”, a declarat Reza Jafarzadeh, purtătorul de cuvânt al autorităţii iraniene din domeniul aviaţiei.

Totuși, cursele aeriene se desfăşoară în mod normal pe aeroportul internaţional Imam Khomeini, a mai precizat acesta.

Potrivit prognozelor, căderile de zăpadă urmează să continue până luni la Teheran şi în alte provincii din nordul ţării.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×