Ninge în Bucovina. Zăpada a început să se instaleze în masivul Rarău. FOTO și VIDEO

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
04/10/2019, 12:07
Ninge în Bucovina. Zăpada a început să se instaleze în masivul Rarău. FOTO și VIDEO GALERIE FOTO
Iarna a pus stăpânire pe Munții Rarău. Ninge ca-n povești în Bucovina. Sursa foto: Facebook.com

Ninsoarea a pus stăpânire pe Bucovina chiar dacă abia suntem la începutul toamnei. Temperaturile au scăzut atât de mult încât s-a depus deja un strat subțire de zăpadă. Un internaut a postat pe o pagină de Facebook mai multe imagini din locul unde au căzut primii fulgi de nea.

Ninsoare în Munții Rarău, locul unde ninge ca-n povești

Iarna a pus stăpânire pe Bucovina. Noaptea trecută au început să cadă primii fulgi de nea, iar în această dimineață, pământul a fost acoperit deja de un strat subțire de zăpadă. Un internaut a surprins zăpada din Masivul Rarău și a postat mai multe imagini și videoclipuri pe pagina de Facebook „Bucovina, te iubesc”. VEZI FOTO

Este neobișnuit să ningă așa de devreme având în vedere că suntem la început de octombrie. Dar nu este prima ninsoare care cade toamna aceasta. În Munții Giumalău au început să cadă primii fulgi de nea încă de pe 20 septembrie. Mai exact, în partea de vest a masivului Rarău-Giumalău temperatura a scăzut destul de mult și sezonul rece a venit mai devreme.

Azi dimineaţă pe Rarău | 04.10.2019© Semeniuc Marius

Gepostet von Bucovina, te iubesc am Freitag, 4. Oktober 2019

Ninsoarea a căzut și în Suceava, în zona de munte

Temperatura a început să scadă încă de la începutul săptămânii în estul, nordul și centrul țării. A nins nu numai pe Mestecăniș, în Munții Rarău, dar și în Suceava unde s-a înregistrat deja primul val de aer polar. Primii fulgi de nea au ajuns în Suceava, în special în zona de munte. Meteorologii au anunțat că diminețile următoare vor fi mai reci, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 6 grade Celsius.

Azi dimineaţă pe Rarău | 04.10.2019© Semeniuc Marius

Gepostet von Bucovina, te iubesc am Donnerstag, 3. Oktober 2019

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×