Ce PENSIE are Nina Iliescu! Soția lui Ion Iliescu şi-a postat talonul de pensie pe blog!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
15/02/2018, 17:15
Ce PENSIE are Nina Iliescu! Soția lui Ion Iliescu şi-a postat talonul de pensie pe blog! GALERIE FOTO

Ce pensie are Nina Iliescu? Zeci de milioane de lei? Sute de milioane de lei? Soţia lui Ion Iliescu, fostul preşedinte al României, s-a hotărât să facă public talonul de penie după ce s-a spus că aceasta ar încasa 10.600 de lei pe lună.

VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Nina Iliescu, care a fost cercetător ştiinţific în domeniul coroziunii metalelor, este cunoscută pentru discreţia de care a dat mereu dovadă, însă de data aceasta fosta primă doamnă a României a hotărât să spună lucrurilor pe nume.

Nina Iliescu pune capăt speculaţiilor! Şi-a publicat talonul de pensie!

Nina Iliescu a făcut public talonul de pensie din luna ianuarie a acestui an, în care scris negru pe alb că încasează lunar o pensie de puţin peste 2.100 de lei.

„Intervin foarte rar în spaţiul public. Discreţia a fost alegerea mea. Dacă fac asta acum, este pentru că mă simt obligată cu o explicaţie colegilor mei de muncă, atâţia câţi mai sunt în viaţă…

Nu, pensia mea nu a crescut ca în poveşti, ci s-a mărit, conform legii, în ultimii zece ani, până la o sumă lunară care depăşeşte cu puţin 2000 de lei. Colegii mei n-au a se minuna”, a menţionat Nina Iliescu pe blogul soţului ei, Ion Iliescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×