Nina Iliescu şi-a postat talonul de pensie pe blogul soţului ei!

Filon Stan   
in Galerie foto
15/02/2018, 17:15
Nina Iliescu şi-a postat talonul de pensie pe blogul soţului ei! GALERIE FOTO

Ce pensie are Nina Iliescu? Zeci de milioane de lei? Sute de milioane de lei? Soţia lui Ion Iliescu, fostul preşedinte al României, s-a hotărât să facă public talonul de penie după ce s-a spus că aceasta ar încasa 10.600 de lei pe lună. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Nina Iliescu, care a fost cercetător ştiinţific în domeniul coroziunii metalelor, este cunoscută pentru discreţia de care a dat mereu dovadă, însă de data aceasta fosta primă doamnă a României a hotărât să spună lucrurilor pe nume.

Nina Iliescu pune capăt speculaţiilor! Şi-a publicat talonul de pensie!

Nina Iliescu a făcut public talonul de pensie din luna ianuarie a acestui an, în care scris negru pe alb că încasează lunar o pensie de puţin peste 2.100 de lei. „Intervin foarte rar în spaţiul public. Discreţia a fost alegerea mea. Dacă fac asta acum, este pentru că mă simt obligată cu o explicaţie colegilor mei de muncă, atâţia câţi mai sunt în viaţă…

Nu, pensia mea nu a crescut ca în poveşti, ci s-a mărit, conform legii, în ultimii zece ani, până la o sumă lunară care depăşeşte cu puţin 2000 de lei. Colegii mei n-au a se minuna”, a menţionat Nina Iliescu pe blogul soţului ei, Ion Iliescu.

Ştirea MOMENTULUI

Horoscop zilnic 19 iulie 2018. Discutii neplacute în familie și problemele legate de bani

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.