Nimeni nu s-ar fi gîndit la combinaţia asta! PRIMELE IMAGINI cu cel mai nou cuplu din lumea bună

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/11/2015, 11:42
Nimeni nu s-ar fi gîndit la combinaţia asta! PRIMELE IMAGINI cu cel mai nou cuplu din lumea bună GALERIE FOTO

El e celebru, divortat, ea este, de asemenea, faimoasa, iar in vara acestui an a pus punct unui mariaj de sase ani! De putina vreme, s-au intalnit si traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Cancan.Ro a obtinut si DOVADA!

VIDEO AICI

Seful sportului romanesc, Alin Petrache, si cunoscuta creatoare de moda Maria Marinescu, caci despre ei vorbim, formeaza cel mai nou cuplu din lumea buna!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI

Dupa ce in vara s-a despartit de Frank Colin (cu care are un baietel), Maria si-a regasit zambetul. Este indragostita, iar lucrul acesta nu-l ascunde catusi de putin.

La sfarsitul saptamanii trecute, creatoarea de moda a fost filmata de Cancan.Ro in compania unuia dintre barbatii ravniti ai Romaniei: Alin Petrache.

Ca si Maria, seful Comitetului Olimpic si Sportiv Roman are, si el, experienta unui mariaj care nu a functionat. Divortul de fosta sotie, Mara (de care il leaga trei fetite), a avut loc in urma cu doi ani, in mare secret.

Dragostea pluteste in aer

Amandoi au lasat insa trecutul in urma si au intrat acum intr-o iubire ca la 20 de ani. Imaginile realizate, in premiera, de catre paparazzii nostri confirma asta.

Intr-una dintre serile saptamanii trecute, Alin si Maria au iesit la plimbare, prin oras, fara sa incerce cumva sa-si mascheze sentimentele.

Gesturile tandre dintre ei, imbratisarile lor, saruturile contureaza o poveste de dragoste pe care niciunul nu pare s-o mai fi intalnit in ultimul timp.

Dincolo de orice, relatia lor e una la care putini s-ar fi gandit si despre care presa va vorbi, cu siguranta, multa vreme de acum inainte.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×