„Nilă” i-a INTERZIS asta Cruduţei!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
04/04/2014, 09:59
„Nilă” i-a INTERZIS asta Cruduţei!

Aventura pe care Bianca Drăguşanu a avut-o, la Paris, cu Adrian Cristea, în timp ce era căsătorită cu Victor Slav, nu a costat-o doar divorţul de “băiatul de la Meteo”. Roşcata “a pierdut-o” definitiv şi pe Daniela Crudu, cândva cea mai bună amică a sa.

Bianca şi Daniela erau, cândva, cele mai bune prietene. Au fost colege la Antena 1, pe când lucrau ca asistente la emisiunea “Un show păcătos”, a lui Dan Capatos, şi, de atunci, îşi spuneau toate secretele, erau de nedespărţit.

De ceva vreme însă, între ele s-a produs ruptura, pentru că iubitul Cruduţei, fotbalistul Mihai Costea, nu-şi doreşte ca viitoarea sa soţie să mai stea prin preajma roşcatei, care a pierdut serios la capitolul moralitate, după ce s-a distrat cu Cristea în Franţa.

Astfel că, temându-se de o influenţă negativă a Biancăi asupra iubitei sale, Costea a “tăiat răul de la rădăcină” şi i-a interzis brunetei să mai stea de vorbă cu Drăguşanca.

“Daniela nu vrea să-şi strice casa din cauza Biancăi. Nici ea nu e de acord cu ce a făcut aceasta când l-a înşelat pe Slav”, ne-a spus un apropiat de-al vedetei.

Sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×