„Nilă” i-a INTERZIS asta Cruduţei!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
04/04/2014, 09:59
„Nilă” i-a INTERZIS asta Cruduţei!

Aventura pe care Bianca Drăguşanu a avut-o, la Paris, cu Adrian Cristea, în timp ce era căsătorită cu Victor Slav, nu a costat-o doar divorţul de “băiatul de la Meteo”. Roşcata “a pierdut-o” definitiv şi pe Daniela Crudu, cândva cea mai bună amică a sa.

Bianca şi Daniela erau, cândva, cele mai bune prietene. Au fost colege la Antena 1, pe când lucrau ca asistente la emisiunea “Un show păcătos”, a lui Dan Capatos, şi, de atunci, îşi spuneau toate secretele, erau de nedespărţit.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

De ceva vreme însă, între ele s-a produs ruptura, pentru că iubitul Cruduţei, fotbalistul Mihai Costea, nu-şi doreşte ca viitoarea sa soţie să mai stea prin preajma roşcatei, care a pierdut serios la capitolul moralitate, după ce s-a distrat cu Cristea în Franţa.

Astfel că, temându-se de o influenţă negativă a Biancăi asupra iubitei sale, Costea a “tăiat răul de la rădăcină” şi i-a interzis brunetei să mai stea de vorbă cu Drăguşanca.

“Daniela nu vrea să-şi strice casa din cauza Biancăi. Nici ea nu e de acord cu ce a făcut aceasta când l-a înşelat pe Slav”, ne-a spus un apropiat de-al vedetei.

Sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×