Nilă a făcut-o pe Cruduţa să plîngă! Vezi de ce!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
10/04/2014, 22:55
Nilă a făcut-o pe Cruduţa să plîngă! Vezi de ce!

Noi probleme în paradis! Cruduţa a ieşit aproape plângând din restaurantul în care lua masa cu Nilă şi a rătăcit zeci de minute pe aleile parcului Herăstrău.

În mod ironic, taman zilele însorite ale primăverii par să aducă furtună în cuplul Cruduţa-Nilă. Când totul părea să meargă din ce în ce mai bine între ei şi amândoi recunoscuseră că au atins maturitatea necesară pentru a evita conflictele inutile, un nou episod dramatic s-a turnat, la un restaurant din parcul Herăstrău.

Cele 25 de grade din termometre şi soarele strălucitor care şi-a făcut datoria pe parcursul întregii zile de miercuri, au scos-o pe Cruduţa din casă. Şi, evident, nu avea cum să iasă singură, aşa că l-a luat şi pe iubitul ei Mihai Costea, zis Nilă, cu ea. Dar cum exista posibilitatea ca în doi să se cam plictisească, au invitat şi doi prieteni.

Adunarea s-a dat într-un restaurant cu specific italian din parcul Herăstrău. Când nimic nu prevestea decât voie bună, Daniela a ieşit glonţ pe uşa localului, abţinându-se cu greu să nu plângă, şi a pornit hotărât către maşină. S-a urcat la volan şi a rămas pe loc câteva minute. Apăsată probabil de spaţiul strâmt din autoturism, bruneta a „evadat” şi a luat-o la pas pe aleile parcului.

Singură şi pierdută printre gândurile care îi provocau grimase. Nu a reacţionat decât în momentul în care, prietena ieşită cu ei la masă, care, mai mult ca sigur a fost martoră la… discuţia dintre Cruduţa şi Nilă, a strigat-o pe nume.

 

Femeia  a urmat-o în plimbarea ei şi, cel mai probabil, a încercat să-i aducă alinarea. N-a reuşit căci Daniela părea la fel de pierdută printre gâduri, iar în momentul în care s-au întors pe alee, după jumătate de oră de promenadă, a refuzat să intre în restaurant.

În schimb, şi-a comandat un taxi şi dusă a fost, cu lacrimile stând să-i ţâşnească din ochi.

 

Nilă a părăsit localul abia zece minute mai târziu, vizibil iritat de situaţia în care se afla.

 

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×