Nicoleta Nucă, mesaj de încurajare pentru români: ”Să ne gândim și la ceilalți”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/03/2020, 15:43
Nicoleta Nucă, mesaj de încurajare pentru români: ”Să ne gândim și la ceilalți”
Artista Nicoleta Nucă, dezamăgită de oamenii care fac provizii ca pentru Apocalipsă. Sursa foto: Instagram.com

Nicoleta Nucă a postat zilele trecute un mesaj în care îndeamnă oamenii la calm și responsabilitate. Cântăreața și-a dori ca oamenii să nu intre în panică, ci mai degrabă să se mobilizeze pentru a evita răspândirea coronavirusului pe teritoriul țării noastre.

Artista Nicoleta Nucă, dezamăgită de oamenii care fac provizii ca pentru Apocalipsă

În ultima vreme românii au luat cu asalt supermarketurile și au golit rafturile marilor magazine. Majoritatea și-au făcut provizii de ulei, făină, apă sau alte alimente, însă această panică nu a adus nimic bun. Nicoleta Nucă, vedeta originară din Republica Moldova, îndeamnă oamenii la calm și le transmite să fie solidari unii cu alții.

„Deși perioada în care suntem este mai mult neagră decât alba, ar fi benefic pentru toți să o vedem și pe cea albă, să gândim pozitiv și constructiv pentru binele general, dar și individual.

Da, îmi dau seama că nu este atât de ușor, însă cred că dacă ne mobilizăm, ne respectăm unii pe alții și, cel mai important, respectăm regulile de igienă și autoizolare, putem evita răspândirea virusului și mai mult, astfel depășim acest moment de criză”, a scris cântăreața pe pagina de Instagram.

Ce sfaturi are cântăreața pentru oameni, în plină pandemie de coronavirus

Nicoleta Nucă și-ar dori ca oamenii să fie responsabili pentru viața lor, dar și pentru a celor din jur. Frumoasa cântăreață își îndeamnă fanii să fie mult mai atenți la igienă, dar și să petreacă cât mai mult timp în casă pentru a evita răspândirea virusului.

De asemenea, artista susține că fiecare individ în parte trebuie să aibă respect, bun-simț și responsabilitate pentru persoanele din jur tocmai pentru a crea un mediu și o societate sănătoasă și sigură pentru toată lumea.

„Mi-aș dori ca în locul acestei PANICI generalizate, să aibă loc o MOBILIZARE generală în care în loc să facem provizii ca pentru Apocalipsă, să ne ajutăm reciproc și să ne gândim și la ceilalți din jur respectând distanța unii față de ceilalți atunci când mergem în locuri publice, să ne spălam și igienizăm pe mâini, să stăm mai mult în casă și, mai ales, să învățăm o lecție importantă din asta. 

Societatea în care trăim are o structură fragilă, însă fiecare individ în parte, prin respect, educație, inteligență, ambiție, curățenie, bun-simț, responsabilitate, ș.a.m.d. are puterea să o întărească, astfel creând un mediu sănătos și sigur pentru toți!”, a continuat Nicoleta Nucă mesajul de pe contul de socializare.

Vedeta profită de timpul liber petrecut acasă pentru a face cât mai multe fotografii pe care le postează pe rețelele de socializare. Dacă tot stau acasă am timp să fac poze.. 😂 Voi ce faceți? Cum faceți față plictiselii? Ce activități indoor aveți?”, a mai scris fosta concurentă X Factor într-o altă postare. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×