Ce face Nicoleta Luciu în dormitor când e Lună plină: ”Se spune că e gelos şi nu te lasă să faci dragoste atât de bine!”

Raluca Ogaru   
în Reality show
19/03/2018, 12:07
Ce face Nicoleta Luciu în dormitor când e Lună plină: ”Se spune că e gelos şi nu te lasă să faci dragoste atât de bine!” GALERIE FOTO

Îngrijorată că are momente când îi scade apetitul sexual, Nicoleta Luciu, fostă una dintre cele mai sexy şi mai apetisante vedete din showbiz-ul românesc, apelează adesea la sfaturile unui specialist în astrologie, care a învăţat-o ce paşi să urmeze. „Am mare grijă ca noaptea, când este lună plină, să trag draperiile în dormitor, pentru că este planeta feminităţii, reprezintă femeia, iar atunci suntem mai nervoase şi mai irascibile. Astfel că nu îi permit luminii astrului să pătrundă pe geam, pentru că se spune că e gelos şi nu te lasă să faci dragoste atât de bine”, detaliază vedeta.

Mutată de ceva vreme la Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu este concentrată mai mult pe familia sa, pe soţul Zsolt Csergo şi pe cei patru copii ai lor.

Pentru ca torul să-i meargă din plin, vedeta a recurs şi la anumite modificări ambientale, ca să schimbe energiile din locuinţă şi să se asigure că toate îi merg din plin. „Mi-am făcut şi modificări în casă, ţinând cont de sfaturile unui consultant în feng-shui, şi de atunci îmi merge mult mai bine”, spune Nicoleta Luciu.

Referitor la felul în care se menţine în formă, Nicoleta Luciu a ţinut să le demonstreze „gurilor rele” că arată mai bine ca nciodată şi a demonstrat cu o serie de poze. În plus, mărturiseşte că dieta sa include… slănină, iar secretul este că o împarte în porţii foarte mici.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×