Nicoleta Guță a ajuns de nerecunoscut! Fiica manelistului Nicolae Guță s-a botoxat. Galerie foto

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
31/01/2020, 21:31
Nicoleta Guță a ajuns de nerecunoscut! Fiica manelistului Nicolae Guță s-a botoxat. Galerie foto GALERIE FOTO
Nicoleta Guță a ajuns de nerecunoscut, după ce a slăbit și a suferit operații de înfrumusețare

Fiica lui Nicolae Guță este de nerecunoscut! Nicoleta Guță s-a transformat într-o adevărată divă, urmând rețeta mondenelor din ziua de azi. Și-a pus botox în buze, a slăbit mult, iar fanii săi nu o mai recunosc!

Nicoleta Guță a ajuns de nerecunoscut, după ce a slăbit și a suferit operații de înfrumusețare

Nicoleta Guță s-a transformat peste noapte! Fiica lui Nicolae Guță a slăbit mult, iar fanii au început să vorbească pe Internet despre faptul că artista ar fi bolnavă. Aceasta neagă însă și recunoaște că a mers la medicul estetician, unde și-a făcut mai multe operații.

Față de cum arăta atunci când și-a făcut debutul în lumea manelelor, fiica lui Nicolae Guță este, acum, extrem de schimbată, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO. Și-a pus ambiția și a slăbit suficient încât să nu se mai simtă complexată atunci când îmbracă o ținută mulată sau mai sumară, și-a pus acid hialuronic în buze și și-a schimbat până și stilul vestimentar.

Nicoleta Guță și-a pus botox în buze

Fanii s-au întrebat dacă nu cumva diva suferă de vreo afecțiune medicală gravă, însă aceasta a spus că este sănătoasă tun. Chiar dacă și-a schimbat mult look-ul, artista a rămas la fel de talentată, fapt recunoscut de fanii ei.

Și tatăl său și-a speriat fanii după ce a slăbit mult, în ultima perioadă. Deschis cu fanii lui, Guță a mărturisit că a fost vorba doar de un regim strict pe care a reușit să-l țină, pentru a slăbi.

„Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Șmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi, stăteam doar cu fresh-uri. Invidioșii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc. Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme, însă mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Ia și te gândește logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am”, a spus, acum ceva timp, Nicolae Guță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×